Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència d’Eva Millet ...
 

Conferència d’Eva Millet "Hiperpaternitat: del model de criança "moble" al model "altar""

Conferència d’Eva Millet "Hiperpaternitat: del model de criança moble al model altar"
Els centres DIXIT de Vic, Barcelona i Lleida van presentar aquesta xerrada on es va reflexionar sobre la hiperpaternitat, un model de criança habitual a Occident entre les classes mitjanes i altes que té el seu origen als Estats Units d’Amèrica i es caracteritza per l’actitud dels pares sobreprotectors en excés que solucionen per sistema els problemes dels fills, als quals sotmeten a una supervisió constant.

Data: 22 de març de 2017 a Vic, 15 de juny de 2017 a Barcelona i 27 d'octubre de 2017 a Lleida.


Descripció

L’acte va anar a càrrec d’Eva Millet, periodista i autora del llibre Hiperpaternidad (editorial Plataforma), que va parlar sobre les causes, característiques i conseqüències d’aquest tipus de criança, els tipus d’hiperpares i com posar-hi fre.

Durant la xerrada va plantejar com en una societat cada vegada més incerta i competitiva, els infants s’han convertit en un nou símbol d’estatus i els pares hi dediquen tota mena d’esforços per transformar les criatures en “superfills”. Els nens i nenes es converteixen en una mena de producte en un procés que implica una important inversió econòmica i d’esforços.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 22.03.2017