Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Desiré Rodrigo ...
 

Conferència de Desiré Rodrigo "Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional"

Desiré Rodrigo durant la conferència "Reflexions i estratègies per a una intervenció socioeducativa de la prevenció de la violència de gènere situada, no heterosexista i interseccional"
DIXIT Vic va organitzar aquesta xerrada amb l’objectiu de fer una reflexió sobre la intervenció socioeducativa i comunitària en la prevenció de la violència de gènere des d’una perspectiva no binària, de diversitat sexual i interseccional, i aportar-hi metodologies i estratègies.

Data: 21 de novembre de 2018


Descripció

L’acte va anar a càrrec de Desiré Rodrigo, sociòloga especialitzada en gènere, famílies i polítiques socials, que durant la xerrada va exposar com s’aborda la violència de gènere des de la perspectiva de gèneres i la sexualitat i va presentar i analitzar diferents experiències d’intervenció.

En els darrers anys, Rodrigo ha desenvolupat projectes comunitaris en què ha facilitat i acompanyat processos participatius per a la realització de diagnosis comunitàries, ha dinamitzat espais de participació amb recursos tècnics i ciutadania, i d’intervenció d’espai públic. Actualment és cofundadora i coordinadora de projectes a Lo Relacional, un col·lectiu catalitzador de relacions i pràctiques que transiten entre l’educació, la creació cultural i la dinamització comunitària.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 21.11.2018