Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Recursos multimèdia (II): ...
 

Recursos multimèdia (II): família, infància i adolescència, dones, col·lectiu LGBTI, serveis socials i inclusió

Recursos multimèdia (II): família, infància i adolescència, dones, col·lectiu LGBTI, serveis socials i inclusió
Recull actualitzat dels principals recursos multimèdia disponibles als centres DIXIT. Estan agrupats en tres grans àmbits: promoció de l’autonomia personal i atenció a la dependència (discapacitat, malaltia mental i gent gran); família, infància i adolescència, dones i col·lectiu LGBTI; serveis socials i inclusió.

En aquesta segona part del dossier, que complementa la primera part publicada el passat mes de novembre de 2017, es poden consultar tots els recursos multimèdia referents als àmbits següents: família, infància i adolescència, dones i col·lectiu LGBTI; serveis socials i inclusió.

Els materials estan classificats per tipologia: pel·lícules de ficció, documentals i materials interactius.

Aquest dossier actualitza el dossier sobre recursos multimèdia publicat per DIXIT l’any 2012: Recursos multimèdia (II): família, infància i adolescència, col·lectiu LGBT, serveis socials i inclusió

Tots els materials referenciats estan disponibles per a consulta i préstec als centres DIXIT.

Data de publicació: 16 de gener de 2018

Elaborat per: DIXIT Vic Centre de Documentació de Serveis Socials


Família, infància i adolescència, dones i col·lectiu LGBTI

Pel·lícules


4 meses, 3 semanas, 2 días.
Un film de Cristian Mungiu. Barcelona: Cameo, 2011. 1 DVD, 108 min.
Film que narra la història d’Otilia i Gabita, dues estudiants que comparteixen habitació en una residència de Bucarest durant els últims dies del comunisme. Gabita està embarassada però no vol tenir el nadó. Les joves acorden una trobada amb un tal Sr. Bebe en un hotel perquè li practiqui un avortament il·legal.

80 Eugnean = En 80 días. Guión y dirección Jon Garaño y José Mari Goenaga. Barcelona: Cameo Media, 2011. 1 DVD, 105 min.
Pel·lícula que tracta sobre el retrobament d’Axun, de 70 anys, amb Maite, la seva gran amiga de l’adolescència. Aviat prenen consciència que la química entre elles segueix intacta. Totes dues es diverteixen i gaudeixen del retrobament fins que Axun descobreix que Maite és lesbiana. Axun haurà de lluitar amb els seus sentiments enfrontats.

La adopción. Dirigida por Deniela Fejerman; guión, Daniela Féjerman, Alejo Flah. Barcelona: Cameo Media, 2016. 1 DVD, 90 min.
Crònica d’una parella catalana que vol adoptar un nen en un país de l'est d'Europa. L’operació no surt segons el previst i de seguida es troben immersos en un ambient hostil on regna la corrupció i es trafica amb el futur dels infants i l'esperança dels pares.

Bajo la misma estrella. Dirigida por Josh Boone. Madrid: Twentieth Century Fox, 2014. 1 DVD, 121 min.
Història de Hazel i Guz, dos adolescents malalts de càncer, que decideixen afrontar amb enginy i energia positiva el camí que els toca viure. Emprendran un tendre i còmic viatge fins a Amsterdam abans no se’ls acabi el temps, amb l’objectiu d’assolir l’aventura de la seva vida: conèixer el seu escriptor preferit.

Biutiful. Directed by Alejandro González Iñárritu. Madrid: Universal Studios, 2011. 1 DVD, 142 min.
Uxbal viu amb els seus fills, Anna i Mateu, després de separar-se de Marambra a causa dels seus problemes d'alcoholisme. Uxbal està malalt i després d'un examen mèdic li diagnostiquen un càncer en estat molt avançat, quedant-li molt poc temps de vida.

Bullying. Director Josecho San Mateo. L'Hospitalet de Llobregat: Filmax: 2010. 1 DVD, 97 min.
Narra la història de Jordi, un adolescent que canvia de ciutat amb la seva mare per iniciar una nova vida. Però el destí li reserva una cruel sorpresa, ja que quan traspassa les portes del nou institut es creua amb Nacho, un company de classe que, malgrat la seva edat, pertany ja a la raça dels que s'alimenten únicament de la por i del dolor aliè.

Carol. Un film de Todd Haynes. Madrid: Vértigo Films; Madrid: Sony Pictures, 2016. 1 DVD, 113 min.
Pel·lícula inspirada en el llibre de Patricia Highsmith 'El Preu de la Sal'. Ambientada a Nova York, als inicis dels anys 50, narra la història de dues dones de classes socials diferents  que s'arrisquen a abandonar les seves vides i trobar el seu lloc al món, aventurant-se a una nova i prohibida relació amorosa.

Contracorriente. El Calvo Films... [et al.] presentan una película de Javier Fuentes-León. [S.l.]: Karma Films, 2010. 1 DVD, 100 min.
Miquel és un pescador casat i a punt de ser pare, que té un romanç secret amb un pintor de la seva localitat. El protagonista lluita per reconciliar la seva devoció cap al seu amant dins de les rígides tradicions del poble.

Los chicos están bien. Directed by Lisa Cholodenko. Barcelona: Emon, 2011. 1 BD, 106 min.
Història de Nic i Jules, una parella de lesbianes que viuen amb els seus fills adolescents, Joni i Laser, tots dos fruit de la inseminació artificial. El que obsessiona als dos nois és conèixer el seu pare biològic, que va donar el seu semen a una clínica quan era jove.

Dallas Buyers Club: atrévete a vivir. Una película de Jean-Marc Vallée. [S.l.]: Vértigo Films, 2014. 1 DVD, 145 min.
Film basat en la vida real de Ron Woodroof, un vividor i carismàtic electricista i cowboy de “rodeo” texà que viu de manera temerària i sexualment desenfrenada. L’any 1986 li van diagnosticar SIDA i li van pronosticar un mes de vida. Aleshores va començar a prendre AZT, l'únic medicament disponible en aquella època per lluitar contra el VIH.

La decisión de Anne. Dirigida por Nick Cassavetes. Madrid: Tripictures, 2010. 1 DVD, 109 min.
Narra la vida d’Anne, concebuda pels seus pares només per salvar la vida a la seva germana Kate que pateix càncer.

Del revés. Directed by Pete Docter; co-directed by Ronnie del Carmen; screenplay by Pete Docter, Meg LeFauve, Josh Cooley. Madrid: Disney Pixar, 2015. 1 DVD, 95 min.
Pel·lícula d’animació que tracta sobre les emocions dels infants. A través de la ment de Riley, una nena d’11 anys, les seves cinc emocions treballen dur, liderades per l'optimista Alegria. Ella s'esforça per assegurar que Riley sigui feliç mentre dirigeix als seus col·legues Por, Ira, Fàstic i Tristesa.

Un dios salvaje. Un film de Roman Polanski. Barcelona: Cameo, 2012. 1 DVD, 79 min.
Adaptació de l’obra teatral homònima de l’autora francesa Yasmina Reza. Dos matrimonis es reuneixen per parlar de la baralla que han tingut els seus fills en un parc. El que comença com una educada xerrada entre adults responsables anirà degenerant en una disputa cada vegada menys civilitzada.

Evelyn. Una película de Isabel de Ocampo. Barcelona: Cameo Media, 2012. 1 DVD, 95 min.
Evelyn, natural de Perú, es trasllada a Espanya pensant que treballarà en una cafeteria amb la seva cosina. Però quan arriba, la realitat és molt diferent: l'han enganyat per exercir la prostitució en un club de carretera. Davant la seva negativa, és sotmesa, tancada i amenaçada. Incansable en el seu intent de fugida, acaba construint la seva identitat com a prostituta.

Iceberg. Un film de Gabriel Velázquez. Barcelona: Cameo Media, 2013. 2 DVD
Narra tres històries d'adolescents, tots amb pares absents i que travessen un moment crític: estan deixant de ser nens però encara no són grans. La part més significativa d'un iceberg és la que no es veu. A "Iceberg" no apareixen adults, és el món de l'adolescència, del qual només treu el cap una punta, una petita part de l'enorme univers que s'amaga sota.

Ismael. Zeta Cinema... [et al.]; guión, Marcelo Figueras, Marcelo Piñeyro, Verónica Fernández; dirigida por Marcelo Piñeyro. Madrid: Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2014. 1 BD, 111 min.
Ismael Tchou  és un nen mulat de 8 anys que es fuga amb l’AVE Madrid-Barcelona per conèixer al seu pare biològic. Només disposa de l’adreça postal, escrita al remitent d’una carta adreçada a la seva mare. Ismael busca les respostes que li indiquin perquè va desaparèixer.

Madres & hijas. Written and directed by Rodrigo García. [Barcelona]: Vértice Cine, 2010. 1 DVD, 125 min.
Karen, als 14 anys, va haver d’abandonar la seva filla acabada de néixer. Tot i que han passat molts anys, ella no ha deixat de penedir-se d'aquesta decisió. La seva filla es diu Elizabeth, treballa en una firma d'advocats i intenta fer front als seus problemes. El destí unirà els camins de Karen, Elizabeth i Lucy, una dona que vol ser mare tot i no saber si n’està preparada.

Manchester frente al mar. Una película de Kenneth Lonergan. [S.l]: Universal, 2017. 1 DVD, 131 min.
A Lee Chandler, un conserge de Boston, la vida li canvia completament després de la mort del seu germà gran, ja que és designat com a únic tutor legal del seu nebot de 16 anys. Lee s’ha de traslladar al seu petit poble natal per fer-se càrrec de l’adolescent. El retorn l’obliga a fer front a un passat dolorós i a una relació complicada amb la seva exdona.

Mi "perfecta hermana". Una película de Sanna Lenken. Madrid: distribuida por Splendor Films a través de Karma Films, 2016. 1 DVD, 92 min.
Stella, una nena a punt d'entrar en l'adolescència, tracta d'imitar a la seva germana gran, Katja, una adolescent força popular i admirada per tothom. Aviat descobrirà, però, que amaga un greu secret: un trastorn alimentari. Deixant-se manipular per la germana, Stella es veurà obligada a amagar el terrible secret que, a poc a poc, provocarà que la família es vegi alterada.

Un monstruo viene a verme. Una película de J. A. Bayona. Madrid: Universal, 2016. 1 DVD, 108 min.
Basada en la novel·la homònima de Patrick Ness, és un drama fantàstic que ens explica la història de Conor, un nen de 12 anys que viu una situació que li impedeix portar una vida normal. Mentre que la seva mare es troba greument malalta, el jove pateix un insuportable assetjament escolar. És per això que Conor ha construït un món de fantasia per poder escapar de la crua realitat.

El niño de la bicicleta. Un film écrit et réalisé par Jean-Pierre et Luc Dardenne. Barcelona.  Cameo Media, 2012. 1 DVD, 84 min.
Narra la història de Cyril, un nen d’11 anys, orfe de mare, que s’escapa de la llar d’acollida on el seu pare el va abandonar, després d’haver-li promès que l’aniria a recollir. Mentre intenta localitzar el seu pare coneix la Samantha, que l’acollirà els caps de setmana i li proporcionarà l’amor que tant necessita.

No tengas miedo. Guión y dirección Montxo Armendáriz. Barcelona: Cameo Media, 2011. 1 DVD, 90 min.
Silvia és una jove marcada pels abusos sexuals que va patir per part del seu pare. Amb només 25 anys decideix refer la seva vida i enfrontar-se a les persones, sentiments i emocions que la mantenen lligada al passat.

Precious. Produced by Lee Daniels, Gary Magness, Sarah Siegel-Magness; screenplay by Geoffrey Fletcher ; directed by Lee Daniels. Hospitalet de Llobregat: Filmax, 2010. 1 DVD, 105 min.
Clareece 'Precious' és una adolescent negra i obesa de Harlem, maltractada per la seva mare. No sap llegir ni escriure i, quan es descobreix que està embarassada, és expulsada de l'escola. Malgrat tot, la directora del centre la inscriu en una escola alternativa perquè intenti reconduir la seva vida. La seva nova professora és la primera persona que hi confia i la tracta amb respecte.

Quiero ser como Beckham. Kintop Pictures presents a Bend It Films... [et al.] co-production; a Gurinder Chadha film. Barcelona: Cameo Media, 2011. 1 DVD, 108 min.
Malgrat les pressions de la seva família que pretén que segueixi les tradicions hindús, que trobi un marit i sigui l'esposa ideal, Jess no està disposada a abandonar el seu somni: vol ser una gran jugadora de futbol i imitar el seu gran ídol, David Beckham.

Restless. Directed by Gus Van Sant; written by Jason Lew. Madrid: Sony, 2012. 1 DVD, 87 min.
Narra la història d’amor entre Henry, un noi traumatitzat per la mort dels seus pares en un accident de trànsit, i Annabel, una jove malalta terminal. Els dos protagonistes viuran la seva història com una via per superar el trauma, l’oportunitat der dir adéu i una manera serena d’abandonar el món.

Una segunda madre. Uma produçao Gullane em associaçao com África Filmes em coproduçao com Globo Filmes; Un film de Anna Muylaert. Barcelona: Cameo Media, 2015. 1 DVD, 106 min.
El film ens apropa a la vida de Val, una empleada domèstica dedicada i sotmesa en cos i ànima a la família per a la qual treballa, un matrimoni amb un fill ja adolescent, que pràcticament té la mateixa edat que la seva pròpia filla, de qui va haver de separar-se anys enrere per poder donar-li una vida millor.

Stopped on track. Una película de Andreas Dresen con Milan Peschel y Steffi Kühnert. Barcelona: Versus Entertainment Cameo Media, 2013. 1 DVD, 106 min.
Narra la història d'una família que s'enfronta a una gran pèrdua: un metge diagnostica a Frank, de 40 anys i pare de família, una malaltia incurable. El film fa una radiografia hiperrealista del càncer terminal i mostra com els diversos membres de la família l’afronten a casa, a la feina i a l’escola.

Submarino. En film af Thomas Vinterberg. Barcelona: Cameo Media, 2010. 1 DVD, 115 min.
Narra la vida de dos germans, els quals una tragèdia familiar va separar quan eren nens. D’adults segueixen patint les seqüeles i els traumes d'una infància trista i fosca: la vida de Nick gira entorn a l'alcohol i la violència, i el seu germà petit és pare solter i s'esforça tot el possible per proporcionar-li al seu fill una vida millor.

Tenemos que hablar de Kevin. Un film de Lynne Ramsay; basada en el best-seller de Lionel Shriver. Madrid: Vértigo Films, 2012. 1 DVD, 108 + 30 min. extres.
Basada en la novel·la del mateix títol, narra la història d’Eva i Kevin, mare i fill. El film, que mostra un fet tràgic, se centra en la figura dels pares i la influència en el desenvolupament de la personalitat dels fills i en les relacions que estableixen entre ells.

Todo lo que tú quieras. Escrita y dirigida por Achero Mañas. Barcelona: Cameo Media, 2011. 1 DVD, 96 min.
Història de Leo, conservador i homòfob, i la seva filla Dafne, que afronten la pèrdua i mort sobtada de la mare de la família. Leo, amb l'únic objectiu de buscar la felicitat de la seva filla, serà capaç de renunciar a sí mateix, lluitant contra els seus propis prejudicis, fins al punt de perdre la seva pròpia identitat.

La vida de Adelè. Un film de Abdellatif Kechiche. Madrid: Vértigo, 2013. 1 DVD, 183 min.
Adaptació de la novel·la gràfica "Blue", de Julie Maroh. Adèle, una jove de 15 anys, té dubtes sobre la seva sexualitat. Una nit coneix i s'enamora inesperadament d'Emma, una noia de cabells blaus. L'atracció que desperta en ella aquesta dona que li mostra el camí del desig i la maduresa, farà que Adèle hagi de patir els judicis i prejudicis de familiars i amics.

Las vidas de Grace. Cinedigm and Demarest Films present a Traction Media, Animal Kingdom production; written & directed by Destin Daniel Cretton. Barcelona: La Aventura Audiovisual, 2014. 1 DVD, 91 min.
Film que narra la història de Grace, una jove que treballa com a supervisora en un centre d'acollida per a adolescents en situació de risc. Estima la seva feina i s’implica amb la cura dels nois, però també pesa sobre ella un passat conflictiu angoixant. Arran de l'ingrés al centre d'una noia intel·ligent i inquieta, s'adona que no pot seguir eludint els problemes que arrossega des de la infància.

Vivir para siempre. Dirigida por Gustavo Ron. Madrid: Capitán Pictures, 2010. 1 DVD, 103 min.
Narra la història de Sam, un nen de 12 anys que té leucèmia. Encara que els adults responguin ambiguament a les seves preguntes i evitin parlar d'algunes qüestions, ell vol conèixer-ho tot sobre la mort. Disposat a esbrinar les respostes a les preguntes, decideix escriure un diari personal, que és també una "investigació científica" plena d'observacions i reflexions sobre les seves inquietuds.

Yo Cristina F. Regie: Ulrich Edel. L'Hospitalet de Llobregat: Filmax Home Video, 2010. 1 DVD, 132 min.
Història ambientada en el Berlín dels anys 70. Christiane F. és una noia de 14 anys que entra en contacte amb el món de les drogues a través d’un nou grup d’amics. Progressivament anirà entrant en una espiral de drogoaddicció i degradació que la impulsarà a prostituir-se per poder-se pagar les dosis d’heroïna.

Documentals


Ignasi M
. Els Films de la Rambla presenta; un film de Ventura Pons. [S.l.]: Karma Films, 2014. 1 DVD, 87 min.
Ignasi M. viu temps dramàtics però és capaç d'explicar-los de forma delirantment divertida. És gai seropositiu i participa en un programa d'assaig clínic i intenta capejar el temporal gaudint de cada moment. El seu pare, reclòs en una residència, ha intentat suïcidar-se. La seva exdona, que es mou en cadira de rodes, ha descobert que és lesbiana. Els seus dos fills viuen d'okupes a Londres. Una família complexa unida per l'amor i la creativitat.

¿Qué le pasa a mi colega?. Fundació Vicki Bernadet. [Barcelona]: Fundació Vicki Bernadet, 2011. 1 DVD, 25 min.
Seguiment durant quatre dies d’un grup d'adolescents conflictius expulsats de l'institut i derivats a un centre d'educació compartida. Participen en un taller de formació i prevenció d'abusos sexuals infantils que els fa afrontar les seves pors i replantejar-se les seves conviccions, i els prepara per ajudar a algú proper que pateixi una situació d’abús.

Materials interactius


Constelaciones familiares: la reconciliación con nuestras raíces desde el amor
. Una producción de El Mundo de las Terapias; Lola de Miguel Campos. [Molins de Rei]: Ok Records, 2010. 1 DVD, 70 min + 1 llibre, 76 p.
DVD que conté material que defineix i descriu diversos aspectes de les constel·lacions  familiars i mostra com es realitza un taller.

Serveis socials i inclusió

Pel·lícules


L'absence.
Un film de Mama Keïta. Barcelona: Cameo Media, 2010. 1 DVD, 82 min.
La pel·lícula narra la història d'un jove científic senegalès resident a París, que es veu obligat a tornar a Dakar per qüestions familiars. A l’arribada descobreix la incompatibilitat cultural que l'allunyament ha produït en ell, i una ciutat subterrània en què l'exili i l'absència han generat famílies desestructurades i on l'ànsia pels diners fàcils ha provocat un clima de permanent tensió.

Elefante blanco. Una producción de Morena Films, Matanza cine, Patanonik; una película de Pablo Trapero. Madrid: Paramount Spain, 2012. 1 DVD, 103 min.
Dos capellans, Julián i Nicolás, treballen al costat de Luciana, una treballadora social, en una zona marginal de Buenos Aires. Junts lluiten per resoldre els problemes socials del barri. El seu treball els enfrontarà amb la jerarquia eclesiàstica, els poders governamentals, el narcotràfic i la força policial.

La plaga. Dirección: Neus Ballús. Barcelona: Cameo, 2014. 1 DVD, 82 min.
Film que narra les històries entrellaçades d’un immigrant aficionat a la lluita grecoromana, un agricultor, una prostituta, una cuidadora de persones grans i una nonagenària que ha de deixar la seva llar per anar a viure a una residència. El fil que uneix les històries és la crisi econòmica, personal, de l’edat, familiar, de parella, etc.

El profesor. A Tony Kaye. Barcelona: Cameo Media, 2012. 1 BD, 98 min.
Henry Bathes, un professor substitut que posseeix un autèntic do per connectar amb els alumnes, és destinat a un institut de nois i noies considerats problemàtics i amb baixos resultats acadèmics. A través d’aquesta experiència s’adonarà que no està sol en la recerca de la bellesa en un món que creu que està mancat d’amor.

El solista. Directed by Joe Wright; screenplay by Susannah Grant; produced by Gary Foster, Russ Krasnoff. Madrid: Universal Pictures, 2010. 1 DVD, 112 min.
Basada en la història real de Nathaniel Ayers, un prodigiós violoncel·lista que durant el segon curs de Conservatori va desenvolupar una esquizofrènia i va acabar vivint al carrer. L’any 2005, el periodista de “The Angeles Times”, Steve Lopez, el va descobrir i, impressionat pel seu talent, va escriure una sèrie d'articles sobre ell que el van treure de l'anonimat.

Welcome. Un film de Philippe Lioret. Barcelona: Cameo Media, 2010. 1 DVD, 105 min.
Pel·lícula que denuncia la crueltat institucional amb la que són tractats els immigrants il·legals a França. Narra la història de Bilal, un kurd que travessa Europa fins arribar a Calais per retrobar-se amb la seva parella a Londres. Simon, professor de natació a la piscina pública de la ciutat, decideix arriscar-se i ajudar-lo a creuar nadant el canal de la Mànega. 

Documentals


Al final de la escapada
. Dirección y guión, Albert Solé. Barcelona: Cameo, 2011. 1 DVD, 80 min.
Narra la història de Miguel Núñez, un home que va estar 14 anys a les presons de Franco, va ser condemnat a mort, torturat i es va jugar la vida en reiterades ocasions pel seu somni universal de justícia social. Ara es lliura al seu últim combat: el de la mort digna.

Indignados. Un film écrit et réalisé par Tony Gatlif. Barcelona: Cameo Media, cop. 2013. 1 DVD, 88 min.
Documental sobre el moviment de protesta que es va estendre per tot Europa l’any 2011, des del punt de vista d'una immigrant il·legal que relata les seves experiències dins del moviment, recorrent Grècia, França i Espanya.

Jóvenes en riesgo de exclusión social. Madrid: Universidad Nacional de Educación a Distancia, 2011. 1 DVD, 55 min.
Mostra experiències de pràctica professional per a educadors socials i models de bones pràctiques per a estudiants d'Educació Social.

La puerta de no retorno. Dirección: Santiago A. Zannou. Barcelona: Cameo Media, 2012. 1 DVD, 70 min.
Santiago A. Zannou, director d'origen africà establert a Espanya, decideix acompanyar el seu pare Alphonse a Benín, el seu país natal, 40 anys després de la seva marxa, perquè s'enfronti a les seves pors. En aquest viatge de redempció, Alphonse buscarà la reconciliació amb la seva única germana viva, però també el perdó dels seus avantpassats, amb l'esperança de tancar per fi les ferides del passat.

Tralas luces. Dirección y guión, Sandra Sánchez. Madrid: Avalon, 2012. 1 DVD, 112 min.
Història del viatge de Lourdes i la seva família firaire que recorren amb la seva caravana i la pista de cotxes de xoc,  les carreteres del Nord d’Espanya. Travessant pobles i llogarets, descobrirem un món en perill d'extinció, una vida itinerant, i sobretot, una gran història d'amor i de pèrdua.

Vurma: recuperant la memòria històrica del poble gitano a Catalunya. Direcció, producció i realització: Fernando Borrero Vásquez. Barcelona: FAGIC, 2012. 1 DVD, 75 min.
Memorial elaborat per la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya que té per objectiu sensibilitzar, difondre i promoure el coneixement de la història del poble gitano i de la seva cultura, a través de testimoniatges que relaten i verifiquen la memòria històrica del poble gitano.

Materials interactius


Practica l'ètica dels serveis socials.
Promogut per l'Observatori d'Ètica Aplicada a la Intervenció Social de la Fundació Campus Arnau d'Escala. Girona: Fundació Campus Arnau d'Escala, 2010. 1 DVD, 106 min.
DVD  que conté 6 vídeos que tracten dels 6 articles que componen el dossier Practica l'ètica dels serveis socials, editat per la Fundació Campus Arnau d'Escala l'any 2010. Els autors expliquen el contingut dels articles a través d’una entrevista televisiva.

Servicios sociales, accesibilidad y arquitectura ecològica. Madrid: Universidad Nacional de Educación a Distancia, 2010. 1 DVD, 10 min.
Suport audiovisual per a les assignatures de Serveis Socials de la titulació de Treball Social de la UNED. Recull gravacions de centres de serveis socials de l’Ajuntament de Madrid, algunes d’aquestes són innovadores en el seu disseny, amb entrevistes a diferents professionals dels serveis socials.


Data d'actualització: 16.01.2018