Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència d’Ares Villòria "Un ...
 

Conferència d’Ares Villòria "Un projecte d'identitat digital als CRAE"

Conferència d’Ares Villòria "Un projecte d'identitat digital als CRAE"
Les tecnologies de la informació i la comunicació són un element clau a la societat actual, amb un gran potencial per promoure la millora en els diferents processos educatius. DIXIT Lleida i DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, van acollir aquesta xerrada amb l'objectiu d'obrir un espai de reflexió al voltant de la utilitat i ús d’aquesta dimensió virtual dins de l’àmbit dels CRAE, a partir de la realitat dels joves i també dels professionals que intervenen.

Data: 20 de maig de 2016 a Lleida i 2 de juny de 2016 a Barcelona.


Descripció

Ares Villòria és diplomada en Educació Social per la Universitat de Lleida i actualment cursa el grau en Pedagogia a la Universitat Nacional d’Educació a Distància de Cervera. Té l’acreditació de competències en tecnologies de la informació i la comunicació (ACTIC), és educadora social i treballa al CRAE Enric Llaberia de Lleida. Durant la xerrada va analitzar els elements que cal tenir en compte per poder gestionar la identitat digital i es plantejarà com afrontar les resistències i els punts febles i pors més habituals que sorgeixen en la seva gestió.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 20.05.2016