Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Sabel Gabaldón i ...
 

Conferència de Sabel Gabaldón i Maria Rosa Almirall “Identitat trans*: variabilitat de gènere en la infància i l’adolescència"

Sabel Gabaldón i Maria Rosa Almirall a la conferència “Identitat trans*: variabilitat de gènere en la infància i l’adolescència
El 18 d’octubre, DIXIT va organitzar aquesta xerrada en la qual es van presentar els conceptes ètics en l’atenció als infants i adolescents amb identitats de gènere no normatives i es va fer un recorregut en l’atenció que han rebut fins ara. Durant la xerrada es va explicar el model d’atenció als infants i adolescents trans i el seu entorn afectiu i educatiu a Catalunya. Aquest model parteix d’una mirada despatologitzadora i reconeix les identitats de gènere no normatives com una expressió més de la diversitat humana.

Data: 18 d'octubre de 2018


Descripció

Mireia Mata, directora general d'Igualtat, va presentar la conferència que va anar a càrrec del psiquiatre Sabel Gabaldón i de la doctora en ginecologia i obstetrícia Maria Rosa Almirall. Gabaldón és cap de la Secció de Psiquiatria de l’Hospital Matern-Infantil de Sant Joan de Déu d'Esplugues (Barcelona), Màster en Bioètica i coordinador del Comitè d'Ètica Assistencial (CEA) de l’Hospital Matern-Infantil de Sant Joan de Déu. Mentre que Almirall és directora del servei Trànsit promoció de la salut de persones Trans de l’Institut Català de la Salut i coordinadora al centre d’Atenció a la Salut Sexual i Reproductiva ASSIR Esquerra de l’Institut Català de la Salut. 

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 18.10.2018