Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Mónica de Castro ...
 

Conferència de Mónica de Castro "Musicoteràpia i qualitat de vida en l'Alzheimer"

Mónica de Castro durant la conferència "Musicoteràpia i qualitat de vida en l'Alzheimer"
La música és una eina amb un gran potencial terapèutic i amb molta utilitat per a la realització d’activitats d’acompanyament per a persones que pateixen un procés de demència. La musicoteràpia pot donar resposta a aquelles necessitats canviants i úniques de les persones grans amb trastorns mentals associats a l’envelliment contribuint a la millora de la seva qualitat de vida. DIXIT Vic va acollir aquesta xerrada en la qual es va definir el concepte de musicoteràpia i es va explicar com la música pot afavorir un procés d’envelliment saludable incidint en aspectes físics, cognitius i psicosocials.

Data: 17 d'octubre de 2018


Descripció

L’acte va anar a càrrec de Mónica de Castro que és musicoterapeuta especialitzada en demències i geriatria. De Castro compagina la intervenció clínica, la investigació i la docència treballant amb empreses i entitats com l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació ACE, l’Institut Català de Neurociències Aplicades o la fundació Alzheimer Catalunya, entre d’altres.

De Castro va visitar DIXIT el novembre de 2017, quan va oferir la conferència "Musicoteràpia i qualitat de vida en el procés d’envelliment".

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 17.10.2018