Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Montse Esquerda ...
 

Conferència de Montse Esquerda "L’ètica en la intervenció social en l’època de la postveritat"

Conferència de Montse Esquerda "L’ètica en la intervenció social en l’època de la postveritat"
La postveritat és un nou concepte que fa referència a com l’opinió pública es pot veure més influïda per crides a l’emoció, a la subjectivitat o a les creences i prejudicis, que no pas pels fets objectius. El terme es va popularitzar amb el Brexit i durant la campanya electoral de Donald Trump. DIXIT i l’Institut Borja de Bioètica – Universitat Ramon Llull (IBB-URV) van organitzar aquesta xerrada en la que es va explicar com l’ètica en àmbits de treball molt propers i directes amb persones, com és el d’intervenció social, té diferents reptes afegits en aquesta època marcada per la postveritat.

Data: 14 de desembre de 2017


Descripció

L’acte va anar a càrrec de Montse Esquerda, doctora en medicina, màster en Bioètica i directora general de l’IBB-URL, que va mostrar com en una societat multicultural el diàleg ètic es fa imprescindible. Aquest diàleg, però, a més de la implicació emocional sobre el mateix debat (pathos) també ha de incloure el coneixement sobre allò que es debat (logos) i creure en allò que es diu (ethos).

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 14.12.2017