Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Mercè Ginesta ...
 

Conferència de Mercè Ginesta "Els Serveis Socials Bàsics a la província de Barcelona: una mirada des del treball social"

Mercè Ginesta
DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) van organitzar dues edicions d'aquesta xerrada, a Barcelona i Vic, en les quals es va fer un repàs a la situació actual dels serveis socials bàsics a la província de Barcelona des de la mirada i les experiències dels professionals treballadors socials.

Data: 8 de novembre de 2018 a Barcelona i 15 de novembre de 2018 a Vic


Descripció

L’acte va anar a càrrec de Mercè Ginesta, treballadora social i membre de la Comissió de Serveis Socials Bàsics del TSCAT, que durant la xerrada va presentar el dictamen “Els serveis socials bàsics a la província de Barcelona”. Es tracta d’un document d’aquesta entitat on es fa una aproximació diagnòstica a la situació actual dels serveis socials bàsics a la província de Barcelona.

Ginesta va partir d’aquest dictamen per fer una reflexió dels canvis que ha experimentat la intervenció social arran de les transformacions en el context social dels darrers anys i va proposar un espai de debat per parlar del futur dels Serveis Socials Bàsics i de quins recorreguts de millora es poden plantejar.

Vídeo i imatges de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 08.11.2018