Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Conferència de Maria Jesús ...
 

Conferència de Maria Jesús Comellas "El talent de la gent gran"

Conferència de Maria Jesús Comellas "El talent de la gent gran"
Cada vegada les persones arriben a l’edat de jubilació amb més bona salut i amb un gran bagatge en coneixements i experiències viscudes. Però la visió de l’anomenada tercera edat continua essent la d’un grup potencial per al consum de propostes lúdico-culturals i la de persones usuàries de recursos socials i/o assistencials. Poques vegades es considera a aquest grup d’edat com a ciutadans i ciutadanes que poden continuar activant el seu talent en benefici de tota la societat. DIXIT Vic i DIXIT Lleida van acollir una edició d'aquesta conferència per parlar de la construcció del coneixement a través de les relacions intergeneracionals.

Data: 4 de maig de 2016 a Vic i 1 de desembre de 2017 a Lleida


Descripció

Maria Jesús Comellas és doctora en psicologia, professora emèrita del Departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat de Barcelona i directora del Grup de Recerca en Orientació i Desenvolupament Educatiu (GRODE) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la xerrada va parlar dels beneficis de mantenir la gent gran en estat actiu, i va desmuntar els tòpics sobre la tercera edat, tot fent prevaldre el seu talent i la seva intervenció en afers comunitaris, culturals i socials.

Vídeo de la conferència

Per reproduir correctament aquest contingut és necessari instal·lar el programari Adobe Flash Player. Si us plau, baixeu-vos l'última versió, només us requerirà uns instants.


Data d'actualització: 02.01.2018