Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Formulari d'inscripció
 

Formulari d'inscripció

 

Conferència "Parlem de l’Islam de forma apropiada: la terminologia no és innocent" a l'Aula de formació dels Serveis Territorials de Treball, Afers Socials i Famílies a Tarragona (Avinguda Andorra, 9. Tarragona) el 25 de maig de 2018 de 12 a 13.30 h.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

*
*
*
*
*
*
*
*


Comunicació del Departament a la persona sol·licitant

En compliment de l’art. 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, us informem que les dades personals que proporcioneu s’incorporaran al fitxer del Programa de Formació per al personal del Sistema català de serveis socials. La finalitat del fitxer és gestionar l'assistència a les activitats formatives.

La unitat responsable del fitxer és la Secretaria General i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment.

Teniu dret a accedir a les dades facilitades, rectificar-les, cancel·lar-les i a oposar-vos al seu tractament, en les condicions previstes per la legislació vigent. Per exercir aquests drets, heu d’adreçar un escrit a la Secretaria General per correu postal (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona) o correu electrònic (adreçat a secretariageneral.tsf@gencat.cat i signat electrònicament amb DNI electrònic o certificat digital expedit pel CATCert).