Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Formulari

 
Consentiment del tractament de dades amb motiu dels canvis en la legislació

El 25 de maig de 2018 s’inicia l’aplicació obligatòria del Reglament General de Protecció de Dades (Reglament UE 2016/679) i, a partir d’aquest moment, deixen de ser vàlids els consentiments tàcits per tractar dades personals.

Per seguir rebent les comunicacions de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials a les que et vas subscriure ens cal que donis el teu consentiment per al tractament que farem de les teves dades personals emplenant el següent formulari:

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

*
*
*
*
Consento el tractament de les meves dades per a les finalitats esmentades en el peu d’aquest formulari

En cas que no ens facis arribar el teu consentiment abans del dia 30 de juny de 2018, les teves dades s’eliminaran del fitxer “Centre de Documentació DIXIT”.

El tractament que farem de les teves dades personals és el següent:

  • Només s'utilitzaran per enviar les informacions relacionades amb les activitats de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials.
  • No es comunicaran a tercers sense consentiment previ.

El responsable del tractament de les dades personals és la Secretaria General del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i les dades recollides s’emmagatzemaran amb les mesures de seguretat i confidencialitat establertes legalment. 

Les dades personals que ens has proporcionat estan incorporades al fitxer ”Centre de Documentació DIXIT”. La finalitat del fitxer és gestionar els serveis que ofereix DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials a persones professionals i no professionals vinculades als serveis socials interessades a participar en una xarxa de professionals amb l’objectiu d’aprofundir i fomentar la difusió del coneixement en aquest àmbit.

Pots exercir en tot moment els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament UE 2016/679.  Per fer-ho, pots adreçar un escrit a la Secretaria General, indicant quin o quins drets vols exercir, per correu postal (Passeig del Taulat, 266-270, 08019 Barcelona) o bé per correu electrònic a dixit.tsf@gencat.cat.