Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

II Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya

descripcio

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El 8 de juny, va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona la 2a Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya impulsada pel Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya i organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Fundació Campus Arnau d’Escala i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària.

Més de 200 persones van assistir a la jornada adreçada, preferentment, a professionals membres de Comitès d’Ètica i d’Espais de Reflexió Ètica en Serveis d'intervenció Social, i també a altres persones interessades en formar part. 

L’objectiu de l’acte era donar a conèixer els darrers documents de recomanacions elaborats pel Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya sobre qüestions ètiques de caràcter transversal per a tots els àmbits d’intervenció social. En el decurs de la jornada també es va presentar l'eina “Repositori sobre casos tractats pels Espais de Reflexió Ètica dels Serveis Socials de Catalunya”, de l’Observatori d’Ètica Aplicada de la Fundació Campus Arnau d’Escala. En la segona part de la sessió es va presentar un treball de cas a partir de la simulació d’un Espai de Reflexió Ètica de Serveis Socials.


 
 
 
Data d'actualització: 15.05.2018