Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

Per reproduir correctament aquest contingut es recomana utilitzar el navegador Chrome i/o tenir instal·lat l’Adobe Flash Player.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
  • Conferència de Luz Rello "La detecció i el suport a la dislèxia"

     

    DIXIT Vic va organitzar aquesta conferència en la qual es va fer una reflexió sobre l’abordatge de la dislèxia i la seva evolució en els darrers anys. Durant la xerrada també es va explicar l’experiència d’investigació multidisciplinària en un projecte comú entre la Universitat Pompeu Fabra, la Universitat Carnegie Mellon i Change Dyslexia per desenvolupar l’eina Dytective de detecció precoç i de suport a la dislèxia.

    L’acte va anar a càrrec de la doctora Luz Rello, fundadora de Change Dyslexia i investigadora a la Universitat Carnegie Mellon. Rello va ser la primera espanyola a rebre el premi European Young Researchers Award (EYRA) per la seva investigació per ajudar a persones amb dislèxia. També ha rebut el Premi Fundació Princesa de Girona 2016 en la categoria Social i ha estat reconeguda pel MIT Technology Review com a Innovador menor de 35 anys.

     


Altres continguts recents a DIXIT TV