Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

Per reproduir correctament aquest contingut es recomana utilitzar el navegador Chrome i/o tenir instal·lat l’Adobe Flash Player.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
  • Conferència de Jordi Naudó "Sexualitat i afectivitat a la vellesa"

     

    Els centres DIXIT de Barcelona i Tarragona van acollir dues edicions d'aquesta xerrada en les quals es va parlar sobre els factors psicosocials del desenvolupament afectiu en la gent gran, així com dels mites i creences que acompanyen aquest col·lectiu en matèria sexual.

    En ambdues edicions, l’acte va anar a càrrec de Jordi Naudó que és doctor en psicologia, especialista en psicologia clínica i màster en Sexologia i Teràpia de Parella. Naudó és professor a la Facultat de Ciències de la Salut i Benestar (FCSB) i Facultat d’Educació (FETCH) de la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC) i membre del Grup de Recerca SaMIS (Salut Mental i Innovació Social) de la UVic-UCC.


Altres continguts recents a DIXIT TV