Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

Per reproduir correctament aquest contingut es recomana utilitzar el navegador Chrome i/o tenir instal·lat l’Adobe Flash Player.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
 • Conferència de Fernando Fantova "Serveis socials: qüestió de diners?"

   

  DIXIT va organitzar aquesta xerrada on Fernando Fantova va reflexionar sobre els reptes de futur dels serveis socials i va exposar el seu parer sobre quines haurien de ser les condicions i les senyes d'identitat d'uns serveis socials universals i com s’haurien de configurar i integrar els serveis socials, les polítiques de garantia d’ingressos i altres polítiques socials en un sistema de benestar avançat. Fantova és doctor en Sociologia i Ciències Polítiques, està habilitat com a educador social i és llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació (Psicologia). Ha exercit com a vice-conseller d'Afers Socials al Departament d'Ocupació i Assumptes Socials del Govern Basc i actualment dissenya estratègies d'organitzacions del sector públic i del sector voluntari en l'àmbit de les polítiques de benestar i els programes socials.


Altres continguts recents a DIXIT TV

 
 • Jornada "L’avaluació dels projectes d’intervenció: la necessitat de mesurar i comunicar l’impacte social i econòmic" (14.06.2017)
  DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall va organitzar aquesta jornada on es va reflexionar sobre la necessitat de rendir comptes i de mesurar l’eficiència i el valor social que generen els programes, els serveis i els projectes d’intervenció social.
 • Conferència de Jordi Garreta "La immigració a les comarques de ponent: evolució, reptes i oportunitats" (02.06.2017)
  Els darrers anys les terres de Lleida han acollit immigrants de procedència diversa i aquests fluxos migratoris poden suposar tota una sèrie de reptes però també d’oportunitats. DIXIT Lleida va organitzar aquesta xerrada on es va fer un recorregut pels darrers anys de migracions a les comarques lleidatanes.
 • Presentació del projecte "Viquiprojecte: Educació social" (26.05.2017)
  DIXIT Lleida i la biblioteca pública de Roquetes (Tortosa) van acollir les sessions de presentació del Viquiprojecte: Educació social, una iniciativa duta a terme amb motiu dels actes de celebració del vintè aniversari del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Aquesta entitat va organitzar-la amb la col·laboració de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i d’Amical Wikimedia, en el marc dels acords de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i el CEESC per una banda, i de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia per una altra.
 • Conferència de Cristina Garaizabal "Acompanyament a menors transsexuals” (24.05.2017)
  El 24 de maig de 2017, DIXIT Vic va organitzar aquesta xerrada sobre l’acompanyament a menors transsexuals i les seves famílies amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia.
 • Conferència de Francesc Xavier Balagué Gea i d'Eduard Hernandez Ubide "El suport als joves extutelats. Què els cal i què els podem oferir?" (18.05.2017)
  A Catalunya hi ha infants i joves que, per situacions familiars difícils, han de viure sota la tutela de la Generalitat fins els 18 anys quan s’han d’emancipar per força. L’administració i les entitats socials acompanyen el col·lectiu de joves extutelats amb ajuts econòmics, habitatges tutelats i suport educatiu i emocional per a que puguin fer front a un procés tan complex en la seva situació. DIXIT va oferir aquesta xerrada per explicar amb quins criteris i amb quins mitjans es planteja el suport als i les joves extutelats des de l'Àrea de Suport als Joves Tutelats i Extutelats (ASJET) de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA).