Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
 • Conferència de Mario Salvador "El trauma en infants vulnerables: una explicació des de la neurociència"

   

  La negligència parental, els maltractaments, la violència o la manipulació emocional són l’origen de traumes infantils en ambients sòcio-emocionalment deprimits. Aquestes experiències acostumen a generar quadres d’estrès posttraumàtic complex que afecten la maduració neuro-psicològica d’infants i adolescents. DIXIT va oferir aquesta xerrada on es va exposar com la negació i l'oblit -circumstàncies inherents al trauma- tenen com a conseqüència que la persona visqui aquesta experiència en solitud i no pugui disposar del suport necessari.


Altres continguts recents a DIXIT TV

 
 • Conferència de Jordi Molas i Ignasi Puig "Els anys guanyats. Converses" (05.04.2017)
  Jordi Molas va patir una lesió medul·lar jugant al rugbi quan tenia 20 anys i va quedar tetraplègic, però la cadira de rodes no li ha impedit fer carrera, continuar practicant esport i mantenir la seva autonomia. DIXIT Lleida va organitzar aquesta xerrada on es va parlar sobre la trajectòria personal de Molas. Un recorregut ple de dificultats però també d’objectius assolits contra pronòstic.
 • Conferència de Paula Veciana "L’ocupació dels joves: solucions des del tercer sector social" (23.03.2017)
  El 23 de març, DIXIT va oferir aquesta xerrada on, a banda de diagnosticar les causes de l’actual situació laboral dels joves a Catalunya, es van presentar diverses solucions implementades des del tercer sector social i les empreses socials. Durant la xerrada es va analitzar la situació formativa i laboral dels joves del nostre país responent a preguntes com: Quants ni-nis hi ha i per què no estudien ni treballen? Estan els joves catalans sobrequalificats? Quina és la realitat del mercat laboral i quines condicions ofereix als joves?
 • Conferència d’Eva Millet "Hiperpaternitat: del model de criança "moble" al model "altar"" (22.03.2017)
  DIXIT Vic va presentar aquesta xerrada on es va reflexionar sobre la hiperpaternitat, un model de criança habitual a Occident entre les classes mitjanes i altes que té el seu origen als Estats Units d’Amèrica i es caracteritza per l’actitud dels pares sobreprotectors en excés que solucionen per sistema els problemes dels fills, als quals sotmeten a una supervisió constant.
 • Conferència d’Amaia Hervás "El trastorn de l’espectre autista: què en sabem?" (08.03.2017)
  DIXIT Vic va organitzar aquesta conferència on es va exposar quin és el concepte actual del trastorn i les seves causes, quin és el patró de desenvolupament dels signes precoços i com identificar-los. Durant la xerrada, també es va parlar dels tipus d’intervencions més eficaces i de les diferències que presenta el TEA relacionades amb el gènere i l’edat.
 • Conferència d’Anna Esclusa "Modulació pedagògica: família, discapacitat i comunicació" (02.03.2017)
  El 2 de març, DIXIT va oferir aquesta xerrada on es va donar a conèixer aquest procés educatiu que pretén facilitar la relació entre persones amb greus discapacitats i els seus familiars estructurant activitats quotidianes com a situacions d'aprenentatge.