Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
 • Conferència de Luisa Conejos "'Mindfulness', una nova perspectiva d’intervenció social"

   

  El mindfulness és un concepte psicològic que consisteix en la concentració de l'atenció i la consciència per enfocar el cervell en allò que es percep a cada instant amb l’objectiu d’aconseguir un equilibri entre els nostres pensaments, les nostres emocions i el nostre cos. Els centres DIXIT de Barcelona i Lleida van acollir aquesta xerrada on es va fer una introducció al coneixement del mindfulness, es va abordar el seu funcionament, es van mostrar les aportacions d’aquesta pràctica en les professions de l’àmbit d’afers socials i es va realitzar una aproximació a l’experiència en primera persona.


Altres continguts recents a DIXIT TV

 
 • Jornada "L’avaluació dels projectes d’intervenció: la necessitat de mesurar i comunicar l’impacte social i econòmic" (14.06.2017)
  DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall va organitzar aquesta jornada on es va reflexionar sobre la necessitat de rendir comptes i de mesurar l’eficiència i el valor social que generen els programes, els serveis i els projectes d’intervenció social.
 • Conferència de Jordi Garreta "La immigració a les comarques de ponent: evolució, reptes i oportunitats" (02.06.2017)
  Els darrers anys les terres de Lleida han acollit immigrants de procedència diversa i aquests fluxos migratoris poden suposar tota una sèrie de reptes però també d’oportunitats. DIXIT Lleida va organitzar aquesta xerrada on es va fer un recorregut pels darrers anys de migracions a les comarques lleidatanes.
 • Conferència de Fernando Fantova "Serveis socials: qüestió de diners?" (31.05.2017)
  DIXIT va organitzar aquesta xerrada on Fernando Fantova va reflexionar sobre els reptes de futur dels serveis socials i va exposar el seu parer sobre quines haurien de ser les condicions i les senyes d'identitat d'uns serveis socials universals i com s’haurien de configurar i integrar els serveis socials, les polítiques de garantia d’ingressos i altres polítiques socials en un sistema de benestar avançat.
 • Presentació del projecte "Viquiprojecte: Educació social" (26.05.2017)
  DIXIT Lleida i la biblioteca pública de Roquetes (Tortosa) van acollir les sessions de presentació del Viquiprojecte: Educació social, una iniciativa duta a terme amb motiu dels actes de celebració del vintè aniversari del Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC). Aquesta entitat va organitzar-la amb la col·laboració de DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i d’Amical Wikimedia, en el marc dels acords de col·laboració entre el Departament de Treball, Afers Socials i el CEESC per una banda, i de la Generalitat de Catalunya i Amical Wikimedia per una altra.
 • Conferència de Cristina Garaizabal "Acompanyament a menors transsexuals” (24.05.2017)
  El 24 de maig de 2017, DIXIT Vic va organitzar aquesta xerrada sobre l’acompanyament a menors transsexuals i les seves famílies amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, Lesbofòbia i Transfòbia.