Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > DIXIT TV
 

DIXIT TV

La majoria de les activitats i actes que acullen els diferents espais físics de DIXIT són gravats en vídeo i àudio per després poder ser consultats en qualsevol moment. Aquestes gravacions, així com altres fitxers multimèdia considerats d'interès per a les persones usuàries de DIXIT, són a DIXIT TV.

 

Per reproduir correctament aquest contingut es recomana utilitzar el navegador Chrome i/o tenir instal·lat l’Adobe Flash Player.

 

A més a més, DIXIT també disposa d'un canal propi creat a YouTube, on podreu trobar una referència a cada vídeo.

 

Vídeo destacat

 
 • Conferència de Màrius Serra "Canviar la manera de mirar"

   

  DIXIT va organitzar aquesta conferència en la qual Màrius Serra va exposar el canvi de mirada que suposa conviure amb una persona amb paràlisi cerebral a partir de l’experiència personal al costat del seu fill Llullu. L’escriptor i periodista va explicar el seu punt de vista a partir de diversos exemples viscuts, els va comparar amb la rica diversitat que comporta l’aplicació del pensament lateral en l’àmbit de la creativitat i, finalment, va interactuar amb el públic proposant diversos enigmes verbals creats a partir d’aquest mètode.

  Màrius Serra és llicenciat en filologia anglesa per la Universitat de Barcelona i, a banda de ser escriptor i periodista, és autor de mots encreuats, traductor de l'anglès i un estudiós i col·leccionista d'enigmes, jocs de paraules i tots els fenòmens de la ludolingüística.

   


Altres continguts recents a DIXIT TV

 
 • Conferència de Stéphane Michelin "Noves formes d’intervenció amb persones migrades i persones sense llar a França" (14.09.2018)
  DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall va organitzar aquesta xerrada en la qual es van exposar dos projectes d’intervenció social —un amb persones migrades i un altre amb persones sense llar—, duts a terme per la UDAF (Union Départamentale des Associations Familiales) del departament francès de Tarn i Garona.
 • Conferència de Josep Maria Esquirol "Una reflexió filosòfica sobre la condició humana" (29.06.2018)
  El filòsof Josep Maria Esquirol va visitar DIXIT per parlar de termes com interdependència, comunitat, vulnerabilitat, intempèrie, empara o sensibilitat, a partir d’una distinció conceptual entre situació humana fonamental i vida humana.
 • Conferència de Míriam Hatibi "Islamofòbia de gènere" (27.06.2018)
  DIXIT Vic va organitzar aquesta xerrada en la qual es va tractar la identitat dels adolescents d’origen divers en un context canviant i, en molts casos, discriminatori. L’acte es va celebrar en el marc del Projecte Camins de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya (UVic-UCC).
 • Conferència de Fermí Casado "La comunicació en l’entorn professional: eines, històries i emocions" (22.06.2018)
  La comunicació és una de les activitats que més temps ocupa a les nostres vides i, per tant, tots tenim experiència en aquest camp. Però, a la vegada, la nostra cultura té una mancança alhora de comunicar davant d’un auditori. DIXIT va organitzar aquesta xerrada en la qual l’actor i autor teatral Fermí Casado va mostrar com la tècnica de l’actor pot ajudar a millorar les nostres presentacions en públic i a saber comunicar millor en l’àmbit personal i professional.
 • II Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya (08.06.2018)
  El 8 de juny de 2018, va tenir lloc a la Casa del Mar de Barcelona la 2a Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya impulsada pel Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya i organitzada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, la Fundació Campus Arnau d’Escala i l’Observatori d’Ètica Aplicada a l’Acció Social, Psicoeducativa i Sociosanitària.