Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • El hombre que no deberíamos ser: la revolución masculina que tantas mujeres llevan siglos esperando  

    L’autor reflexiona sobre el patriarcat i el rol masculí al nostre ideari cultural a partir de diversos tipus de masculinitats: l’home poderós, l’home absent, l’home violent, l’home dominant, l’home depredador, l’home precari, l’home esclau i l’home invulnerable. També presenta les claus revolucionàries per a un nou tipus d’home per tal d’assolir un futur igualitari, on homes i dones tinguin les mateixes quotes de poder, en una societat justa i incloent.

  • El momento de la ciudadanía: innovación social y gobernanza urbana  

    Estudi que mostra i analitza, a través d’iniciatives socials sorgides arrel de la crisi econòmica del país a Barcelona, Bilbao, Madrid i Saragossa, la capacitat d’innovació de diversos col·lectius socials que promouen una major justícia i inclusió social, així com formes alternatives de governança local.


Publicacions per àmbit temàtic