Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • Bifobia: etnografía de la bisexualidad en el activismo LGTB  

    Estudi etnogràfic sobre la bisexualitat desenvolupat en el context de l’Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat el 2016. La bifòbia, l’aversió a la bisexualitat, és la discriminació més invisibilitzada del moviment LGTBI. Es tracta d’una aportació per al coneixement d’aquesta orientació sexual i per entendre com es viu i com es combat el seu rebuig.

  • Trabajo y hogar: un análisis de género y clase en un contexto de crisis  

    Anàlisi de la contribució laboral i domèstica a les llars espanyoles des de la perspectiva de gènere i la classe social, durant els darrers anys d’expansió econòmica i el posterior impacte de la crisi. La forma tradicional en què es dividia la llar, on l’home era el sustentador principal i la dona la cuidadora, decau i propicia un canvi de poders. Els nous rols situen l’home en un estat de normalització, resignació i resistència, i la dona com a protagonista del canvi.


Publicacions per àmbit temàtic