Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • La habitación  

    Jack i la seva mare viuen tancats en una habitació, una petita llar il·luminada per una claraboia amb una taula, un armari, un llit i una televisió. Quan Jack fa cinc anys, la situació es fa cada vegada més insostenible i la seva mare se n’adona que ja és prou gran per saber la realitat del seu captiveri i sobre el món que desconeix. Amb l’ajuda de Jack, idearà un pla de fugida.

  • Razones para seguir viviendo  

    L’autor va caure en una depressió als 24 anys i es va trobar sense raons per seguir vivint. En aquest llibre narra la seva peripècia vital, descrivint com el seu món es va ensorrar de cop, com va aconseguir sortir-se’n i com va aprendre a estimar de nou la vida.


Publicacions per àmbit temàtic