Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • Hiperpaternidad: del modelo "mueble" al modelo "altar"  

    Llibre que aborda, a través del rigor i l’humor, el fenomen de la hiperpaternitat, el model de criança que es caracteritza per la sobreprotecció dels fills. Aporta les claus per dur a terme la pràctica de l’underparenting o la “sana desatenció”, que consisteix en relaxar-se, confiar en els fills i deixar-los més lliures.

  • Pobreza energética en España: alcance y protección constitucional  

    En aquesta obra s’exposa la situació de pobresa energètica a Espanya, definida com un nou tipus de pobresa present a moltes llars, que es veuen en situació de destinar costos molt alts en relació als ingressos per pagar les factures dels subministraments bàsics. En descriu l’abast i els mecanismes de protecció duts a terme pels poders públics.


Publicacions per àmbit temàtic