Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • Elles! 65 dones oblidades de la història  

    Recull de 65 biografies de dones diverses d’arreu dels Països Catalans que van fer aportacions significatives per a la història, però que han estat poc reconegudes per la condició de ser dones. En destaca la figura d’Aurora Bertrana a la coberta, coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement.

  • 13 vides, infinites veus: reflexions educatives des de l'escola de la Model  

    Alumnes del Centre de Formació d’Adults Jacint Verdaguer de la Model expliquen les seves històries de vida i recorreguts educatius per reflexionar sobre la importància de l’educació en l’àmbit penitenciari en la rehabilitació i reinserció dels reclusos. Reflexions que alhora donen a conèixer la tasca educativa desenvolupada pel centre.


Publicacions per àmbit temàtic