Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > RECURSOS  > Publicacions
 

Publicacions

Des d'aquest espai es pot accedir a la informació bibliogràfica de totes les publicacions recomanades per DIXIT, i quan estan disponibles, a les versions en línia d'aquestes obres. També es poden consultar el catàleg complet de les publicacions editades pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, organitzat per col·leccions i àrees temàtiques, el Catàleg Col·lectiu de les Universitats de Catalunya (CCUC) i el catàleg unificat de les Biblioteques Especialitzades de la Generalitat (BEG). Per més informació sobre el funcionament del catàleg de les BEG, podeu consultar aquest senzill manual d'ús.

 

Propostes DIXIT

 
  • El hombre que recogía monedas con la boca: una visión diferente del autismo  

    Els sorprenents casos d’autisme de personatges històrics, literaris, artístics i científics recollits a l’obra demostren la presència de la malaltia en els àmbits de la cultura i la ciència. També es narra l’experiència real d’una mestra que aposta per la inclusió escolar d’un infant amb autisme afirmant els beneficis per al seu desenvolupament.

  • Cuidar: una revolución en el cuidado de las personas  

    L’atenció que dignifica el pacient és la crida principal d’aquesta obra que mostra, a partir d’històries reals, que el benestar del pacient queda sovint relegat a un segon terme. Persones en situació de dependència, familiars i professionals sanitaris relaten com la revolució en la cura va transformar la salut física i emocional de la persona atesa.


Publicacions per àmbit temàtic