Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Serveis socials
 

Serveis socials

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques i actuacions transversals relacionades amb l'àrea d'afers socials.

 

Destacat DIXIT

 
 • DIXIT TV: conferència de Javier Wilhelm "La mediació: eina de millora de les relacions humanes i socials"  

   

  DIXIT Lleida i DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials van acollir dues edicions de la conferència "La mediació: eina de millora de les relacions humanes i socials", en la qual es va presentar aquesta pràctica professional com a instrument per afavorir l’entesa i el diàleg entre les persones. L'objectiu de la xerrada va ser transmetre els punts més forts de la mediació en els àmbits familiar, comunitari i social, així com analitzar-ne els beneficis.


Publicacions

 
 • Dades bàsiques del món laboral a Barcelona 2017 (05.07.2018)
  Dades i indicadors del mercat de treball a la ciutat de Barcelona l’any 2017 que mostra la seva evolució i la comparació en alguns casos amb d’altres àmbits territorials. Es divideix en: enquesta de població activa, afiliació a la seguretat social, atur registrat i contractació laboral, enquesta trimestral de cost laboral, salaris, relacions laborals, protecció social, perfils dels treballadors afiliats a la seguretat social, i població estrangera i mercat de treball.
 • Els Serveis Socials Bàsics (SSB) a la província de Barcelona: situació actual i propostes de millora: una mirada des del treball social (18.06.2018)
  Diagnosi de la situació actual dels SSB de la província de Barcelona des de l’òptica del treball social, on s’enumeren un seguit de propostes necessàries per a la millora de les polítiques socials, la definició dels serveis socials bàsics, la intervenció social, els recursos i la gestió del coneixement.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats