Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Serveis socials
 

Serveis socials

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques i actuacions transversals relacionades amb l'àrea d'afers socials.

 

Destacat DIXIT

 
 • I Congrés de l’Acció Social - Inclusió.cat  

   

  Els dies 6 i 7 de juliol se celebrarà a Vic el I Congrés de l’Acció Social - Inclusió.cat que, en la seva primera edició, abordarà l’atenció integrada social i sanitària des de l’àmbit d’afers socials. El congrés l’organitzen el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya.


Publicacions

 
 • La bioéthique: mosaïque en 100 mots (25.05.2017)
  Terminologia en francès sobre conceptes del camp de la bioètica. Per a cada terme o concepte es dona una descripció extensa que va més enllà de la simple definició. S’adreça a professionals del món de la salut i de l’àmbit d’afers socials.
 • Sabiduría emocional y social: protocolo de intervención social mediante la inteligencia emocional (PISIEM) (18.05.2017)
  Mètodes per abordar i treballar la part emocional en la intervenció social a partir de la intel·ligència emocional i mitjançant les pròpies habilitats socio-emocionals. Per fer-ho possible, es proporcionen coneixements, pautes i tècniques per desenvolupar aquestes habilitats. Es descriuen pautes per treballar amb les emocions dels clients i exemples reals per il·lustrar els conceptes.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats