Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > LGTBI
 

LGTBI

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques socials relacionades amb persones lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals.

 

Destacat DIXIT

 
 • Blog de DIXIT: Oasis: colònies d’estiu per a adolescents LGTB  

   

  L’adolescència és una etapa de canvis, de buscar la pròpia identitat i de reconeixement entre iguals. No és una època fàcil per a ningú, tampoc per als adolescents LGTB que afronten aquesta edat cercant referents en positiu i patint sovint assetjament escolar. L’Associació Candela ha organitzat ‘Oasis’, unes colònies d’estiu per a nois i noies amb expressions i identitats de gènere i sexualitats diverses en les que gaudiran de diferents espais de trobada i socialització.


Publicacions

 
 • Transexualidad, adolescencias y educación: miradas multidisciplinares (20.09.2018)
  Obra coral que aborda el fet transsexual en l’adolescència, incidint en el seu tractament en l’àmbit educatiu. Aborda l’adquisició de gènere a la infància i adolescència, el fenomen de la patologització trans i la transfòbia, i la inclusió trans a l’escola. Alhora ofereix eines i recursos als professionals de l’àmbit social i educatiu per fer possible una transformació del sistema educatiu com a agent que aposta per la diversitat de gènere i la igualtat sexual.
 • La chica danesa (20.08.2018)
  Pel·lícula basada en la història real d’un matrimoni d'artistes danesos, Einar i Gerda Wegener. Einar, que va haver de substituir a la model femenina que la seva dona, Gerda, havia de pintar, inicia, amb el fet de vestir-se de dona, un procés vital que el fa descobrir i viure una transsexualitat inesperada.

Activitats

 

Convocatòries

Actualment no hi ha convocatòries disponibles d'aquest àmbit temàtic.
 

Més recursos relacionats