Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Acció cívica, tercer sector i voluntariat
 

Acció cívica, tercer sector i voluntariat

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb la participació ciutadana, tercer sector, associacionisme i voluntariat.
 

Destacat DIXIT

 
  • Entrada de Blog: Voluntariat virtual  


    El voluntariat és una resposta ciutadana a les necessitats de la societat. I el voluntariat virtual, igual que el presencial, ofereix moltes modalitats de participació en funció del temps i la implicació que hi vulgui dedicar cadascú. Les entitats i les organitzacions també requereixen la solidaritat dels ciutadans de forma virtual, des de col·laboracions puntuals fins a una dedicació constant en una o més causes.


Publicacions

 
  • Estudio tercer sector y provisión de servicios: prácticas europeas y lecciones para España (12.01.2017)
    Informe on s’identifiquen i estudien models i bones pràctiques europees sobre participació del Tercer Sector en la provisió de serveis públics. A partir d’aquesta anàlisi, es proposen canvis i millores que s’haurien d’aplicar a Espanya.
  • El parlamento de los invisibles (10.11.2016)
    Assaig sobre el projecte web participatiu “Raconter la vie”, un espai desenvolupat per donar veu a la ciutadania, on les opinions siguin escoltades i considerades. En definitiva, un moviment social que respon a la necessitat d’ajudar a les persones que no se senten representades en la societat actual.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats