Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Inclusió social
 

Inclusió social

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb la inclusió social i l'actuació amb persones o col·lectius en situació de risc d'exclusió.
 

Destacat DIXIT

 
 • Entrada de blog: Tres projectes de ràdio inclusiva i social  

   

  Darrerament s’han impulsat iniciatives radiofòniques en les quals hi participen persones de col·lectius vulnerables o amb discapacitat. Aquests projectes evidencien les possibilitats de la ràdio com a mitjà de comunicació social i inclusiu, i demostren que és positiu donar oportunitats a aquests col·lectius, que puguin expressar-se i també donar-los visibilitat davant la  societat.


Publicacions

 
 • Guia de l’habitatge a Barcelona (15.05.2017)
  Guia elaborada per l’Ajuntament de Barcelona que ofereix tota la informació sobre l’habitatge a Barcelona: els habitatges en xifres, la realitat del mercat de lloguer, ajuts i subvencions per pagar el lloguer, pla per al dret a l’habitatge, ajuts a la rehabilitació, accés a un habitatge públic i cohabitatge, mobilització d’habitatges buits i regulació de l’allotjament turístic.
 • Drogodependientes con trastorno de la personalidad: guía de intervenciones psicológicas (18.04.2017)
  Guia per al tractament de persones drogodependents amb trastorn de la personalitat. Es presenten estratègies d’intervenció psicològica específiques per a cada tipus de trastorn i s’esmenten els possibles problemes que poden sorgir i les diferents maneres de resoldre’ls.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats