Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Dones
 

Dones

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques de dones i polítiques d'igualtat, i de prevenció, detecció i eradicació de la violència masclista.
 

Destacat DIXIT

 

Publicacions

 
  • Elles! 65 dones oblidades de la història (07.03.2018)
    Recull de 65 biografies de dones diverses d’arreu dels Països Catalans que van fer aportacions significatives per a la història, però que han estat poc reconegudes per la condició de ser dones. En destaca la figura d’Aurora Bertrana a la coberta, coincidint amb el 125è aniversari del seu naixement.
  • Perspectivas sociales y del empleo en el mundo: tendencias del empleo femenino 2017 (18.01.2018)
    Anàlisi de la desigualtat de gènere en el mercat de treball i de la situació de les dones, considerablement discriminades, amb menys possibilitats d’accés al mercat laboral i amb grans limitacions per ocupar llocs de qualitat. S’avaluen els factors que hi influeixen i es proposen polítiques per a eradicar les bretxes de gènere.
  • La atención a mujeres gitanas en situación de violencia machista: guía para profesionales (27.11.2017)
    En base al treball de camp previ per conèixer la situació dels serveis existents prestats a les dones de les comunitats gitanes a Espanya, Grècia i Bulgària, aquesta guia reuneix informació i bones pràctiques per a millorar la qualitat dels serveis i la intervenció dels professionals en matèria de violència masclista exercida a dones gitanes.

Activitats

 

Convocatòries

Actualment no hi ha convocatòries disponibles d'aquest àmbit temàtic.
 

Més recursos relacionats