Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Dones
 

Dones

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques de dones i polítiques d'igualtat, i de prevenció, detecció i eradicació de la violència masclista.
 

Destacat DIXIT

 
 • Tabú  

   

  La Direcció General de Joventut i l’Institut Català de les Dones impulsen aquesta nova eina interactiva per prevenir la violència masclista entre els joves.


Publicacions

 
 • Igualtat de dones i homes a empreses i organitzacions: guia pràctica per diagnosticar-la (14.12.2017)
  Instrument per a la diagnosi de la igualtat de dones i homes a empreses i organitzacions. Ofereix la metodologia i les eines necessàries per poder analitzar i identificar la situació i per a comprovar com les polítiques de gestió de persones influeixen en l’assoliment de la igualtat de tracte i d’oportunitats.
 • Saber femenino, vida y acción social: dar a luz experiencias creadoras (12.09.2017)
  Recull dels sabers que han professat les dones, sobre la construcció progressiva de l’imaginari femení, i del discurs i les pràctiques que s’han anat defensant des de l’àmbit privat fins al públic. Proposa uns valors, sabers i pràctiques que s’han desenvolupat tradicionalment en el món femení i que poden aplicar-se actualment a la realitat masculina.

Activitats

 

Convocatòries

Actualment no hi ha convocatòries disponibles d'aquest àmbit temàtic.
 

Més recursos relacionats