Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Joventut
 

Joventut

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques de joventut i actuacions com associacionisme juvenil i educació en el lleure.
 

Destacat DIXIT

 
 • 365 Batecs  

   

  Recurs pedagògic, adreçat a la població jove, que ofereix vídeos testimonials de format breu per reflexionar al voltant de les persones en situació vulnerable.


Publicacions

 
 • Gabrielle (03.08.2017)
  Gabrielle és una jove amb Síndrome de Williams que s’enamora de Martin, un company del cor on canta i que també té una discapacitat. Per tirar endavant la relació, Gabrielle haurà de lluitar per la seva independència i llibertat sexual. La història d’amor posa de rellevància el dret d’autonomia i sexualitat de les persones amb discapacitat intel·lectual i els prejudicis socials als quals s’enfronten.
 • Juventud y empleo en Euskadi 2015: Gazteak eta enplegua Euskadin 2015 (15.06.2017)
  Informe sobre la situació de la joventut en el mercat de treball a Euskadi l’any 2015, a partir dels resultats d’una enquesta feta a quasi 2000 joves d’entre 16 i 34 anys. Aporta moltes dades que descriuen la realitat dels joves: els que es troben ocupats, els que busquen feina i les condicions laborals dels que treballen.
 • Marxar per tornar: l'adquisició de competències professionals en l'emigració internacional de les persones joves (02.01.2017)
  Publicació que analitza l’experiència professional dels joves catalans a l’estranger: competències adquirides, dificultats i facilitats del retorn a Catalunya i valoració per part de les empreses catalanes. Proposa orientacions per facilitar la marxa i el retorn.
 • Vells descobridors (10.07.2017)
  Còmic d’aventures amb un rerefons històric i en clau d’humor guanyador de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2016, concedida per l'Agència Catalana de la Joventut. Ambientat uns anys després del descobriment d’Amèrica, l’ancià Cristòfol Colom s’embarca en l’últim gran viatge de la seva vida per trobar la Font de l’eterna joventut.
 • TIC i joves: reflexions i reptes per al treball educatiu (02.03.2017)
  Estat de la qüestió sobre joves i TIC, a partir d'una visió inclusiva, que dona a conèixer la relació dels joves i adolescents amb les noves tecnologies i l’ús i el consum què en fan. Conté un seguit de recomanacions per orientar les intervencions públiques i els professionals que duen a terme actuacions en l'àmbit de la joventut.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats