Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Joventut
 

Joventut

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques de joventut i actuacions com associacionisme juvenil i educació en el lleure.
 

Destacat DIXIT

 
 • Conferència a DIXIT TV: "Educar la interioritat dels adolescents"

   

  Tant els pares com els professionals que treballen amb adolescents necessiten saber com generar el clima adequat per poder accedir a la seva interioritat. DIXIT i la Fundació Pere Tarrés van organitzar aquesta conferència amb l'objectiu d'oferir pautes i recursos per a ensenyar als adolescents la importància que té el món interior en el seu desenvolupament personal.


Publicacions

 
 • Vells descobridors (10.07.2017)
  Còmic d’aventures amb un rerefons històric i en clau d’humor guanyador de la Beca Carnet Jove Connecta't al Còmic 2016, concedida per l'Agència Catalana de la Joventut. Ambientat uns anys després del descobriment d’Amèrica, l’ancià Cristòfol Colom s’embarca en l’últim gran viatge de la seva vida per trobar la Font de l’eterna joventut.
 • TIC i joves: reflexions i reptes per al treball educatiu (02.03.2017)
  Estat de la qüestió sobre joves i TIC, a partir d'una visió inclusiva, que dona a conèixer la relació dels joves i adolescents amb les noves tecnologies i l’ús i el consum què en fan. Conté un seguit de recomanacions per orientar les intervencions públiques i els professionals que duen a terme actuacions en l'àmbit de la joventut.
 • Jóvenes y periferia (20.05.2016)
  Aquest treball planteja una aproximació teòrica als condicionants i els efectes de les noves formes de marginalitat sobre els joves de Salt (el Gironès).

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats