Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Immigració
 

Immigració

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb les polítiques d'integració de persones nouvingudes.
 

Destacat DIXIT

 

Publicacions

 
  • Refugiados: frente a la catástrofe humanitaria, una solución real (05.10.2017)
    El politòleg Sami Naïr reflexiona en aquest assaig sobre la dramàtica situació dels refugiats que arriben a Europa, amb una Unió Europea incapaç de fer-hi front. Mostra que hi ha solucions possibles i proposa mesures alternatives tan pels refugiats com pels immigrants econòmics.
  • L'Islam avui: alguns aspectes controvertits (23.08.2017)
    Aquest llibre tracta amb rigor i profunditat alguns dels aspectes més controvertits relacionats amb l’Islam i amb la seva inserció en el món contemporani, i estableix la terminologia apropiada per parlar de conceptes com gihad o xaria. Alhora, també destapa altres temes com les hurís en el paradís islàmic, la fal·làcia de la condemna a mort per adulteri, o les veritats i les mentides sobre la dona a l’Islam.
  • Digues amb qui vas, i et diré com participes: l'impacte de les xarxes personals sobre la participació associativa de la població immigrada (24.07.2017)
    Investigació sobre els processos d’integració social de la població immigrada que se centra en el vincle entre les xarxes socials i la participació associativa. S’estudia com és el procés d’integració dels immigrants en termes relacionals i quines conseqüències té sobre la seva participació en els àmbits social, cultural i polític.

Activitats

 

Convocatòries

Actualment no hi ha convocatòries disponibles d'aquest àmbit temàtic.
 

Més recursos relacionats