Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Família, infància i adolescència
 

Família, infància i adolescència

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques d'atenció i promoció de la família, l'atenció a la infància i l'adolescència i els acolliments i adopcions.
 

Destacat DIXIT

 
 • Dossier temàtic: "Altes capacitats"  

   

  Aquest dossier recull documentació i recursos diversos per conèixer i entendre què són les altes capacitats i per poder atendre les necessitats emocionals, relacionals i formatives d’aquestes persones, tant des de l’escola com des de la família.


Publicacions

 
 • Bajo la misma estrella (18.04.2017)
  Pel·lícula basada en la novel·la de John Green que narra la història d’amor entre Hazel i Gus, dos adolescents malalts de càncer que es coneixen en un grup d’ajuda per a pacients oncològics. Gus s’enamora ràpidament de Hazel i canviarà la vida de la jove, marcada per la malaltia terminal que pateix.
 • Abordaje psicomotriz de las dificultades de desarrollo (03.04.2017)
  Manual que descriu les possibilitats de l’abordatge psicomotriu per al tractament d’infants que presenten dificultats de desenvolupament. Els continguts es plantegen des d’un marc teòric i pràctic, i inclou quatre casos reals com a exemple de diferents intervencions psicomotrius terapèutiques.
 • Hiperpaternidad: del modelo "mueble" al modelo "altar" (23.03.2017)
  Llibre que aborda, a través del rigor i l’humor, el fenomen de la hiperpaternitat, el model de criança que es caracteritza per la sobreprotecció dels fills. Aporta les claus per dur a terme la pràctica de l’underparenting o la “sana desatenció”, que consisteix en relaxar-se, confiar en els fills i deixar-los més lliures.

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats