Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > ÀMBITS TEMÀTICS  > Família, infància i adolescència
 

Família, infància i adolescència

Des d'aquesta secció podeu accedir a informació d'actualitat i recursos relacionats amb polítiques d'atenció i promoció de la família, l'atenció a la infància i l'adolescència i els acolliments i adopcions.
 

Destacat DIXIT

 
  • DIXIT TV: conferència de Javier Berché "Educació emocional dels alumnes amb altes capacitats intel·lectuals"  

     

    Actualment encara existeixen massa mites entorn al concepte de la superdotació, sobretot els que creuen que els superdotats han de ser infants amb un rendiment acadèmic excel·lent. La detecció de les persones amb altes capacitats és molt important per poder fer-ne acompanyament i assegurar el seu correcte desenvolupament educatiu i emocional. DIXIT Vic va presentar aquesta xerrada en la qual es va parlar sobre l’actual concepte de superdotació infantil, entès com una asincronia en diferents nivells, sobretot entre l’edat intel·lectual i l’emocional, fet que origina en l’infant superdotat unes experiències internes que són qualitativament diferents de la normalitat.

  • Articles del Butlletí inf@ncia

     

    Articles publicats al Butlletí inf@ncia de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència elaborats per reconeguts professionals del sector.


Publicacions

 

Activitats

 

Convocatòries

 

Més recursos relacionats