Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • Horari d'estiu dels centres DIXIT

  DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials amb seu al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estarà obert durant tot el mes d’agost.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Tengo dolor ¿cómo puedo seguir con mi vida?

  S’exposen les característiques principals del dolor i la seva avaluació i intervenció des de l’àmbit biopsicosocial, donant respostes a les persones que han de viure amb dolor. Alhora és una defensa de l’enfocament positiu de la vida, per tal de capacitar la persona en el maneig del dolor tenint en compte els nostres valors vitals i objectius.


Dossier temàtic

 
 • Addiccions a les pantalles

  L’ús generalitzat i intensiu de les noves tecnologies (internet, xarxes socials, mòbils, videojocs, jocs en línia, etc.) per part dels infants i els adolescents genera una inquietud creixent entre els familiars i els professionals, donat que a vegades certs usos excessius poden derivar en una dependència o una addicció conductual o comportamental. Aquest dossier presenta un conjunt de recursos i documents d’interès per conèixer i comprendre aquesta realitat.


Blog de DIXIT

 
 • 130 anys del naixement de Clara Campoamor  

  Advocada, política i escriptora, Campoamor va defensar el divorci, la igualtat entre homes i dones, i va fer possible l’aprovació del sufragi femení, convertint-se en figura clau de la història d’Espanya, tot i que no si li reconegués fins a la democràcia.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.