Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT acull la conferència "Musicoteràpia i qualitat de vida en el procés d’envelliment"

  La musicoteràpia pot donar resposta a aquelles necessitats canviants i úniques de les persones grans amb trastorns mentals associats a l’envelliment contribuint a la millora de la seva qualitat de vida. El 9 de novembre DIXIT acollirà aquesta xerrada en la que es definirà el concepte de musicoteràpia i s’explicarà com la música pot afavorir un procés d’envelliment saludable incidint en aspectes físics, cognitius i psicosocials.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Majareta: manía, depresión, Miguel Ángel y yo

  Novel·la gràfica en clau d’humor on l’autora explora la seva pròpia experiència amb el trastorn bipolar a partir de Majareta, una artista dedicada al dibuix que comença a fer front a la malaltia. Amb una combinació original i diferent de dibuixos i paraules, aconsegueix expressar com són els extrems emocionals propis del trastorn.


Dossier temàtic

 
 • Llibres i biblioteques inclusius

  Els llibres inclusius adapten la seva forma i contingut per afavorir l’accés a la lectura i, per extensió, a la cultura de totes les persones mitjançant diversos formats com la lectura fàcil, la llengua de signes, el Braille, els audiollibres o els pictogrames. DIXIT ha elaborat un dossier temàtic amb una selecció de les editorials dedicades a publicar aquests materials que inclou una breu descripció de les col·leccions que integren cada segell i una mostra dels contes i llibres més representatius de cadascuna.


Blog de DIXIT

 
 • Les biblioteques: més enllà de la lectura i el préstec  

  Els darrers anys les biblioteques catalanes s’han adaptat als nous temps i ja no són només espais de lectura i préstec de llibres. L’accés a la informació ha canviat radicalment amb internet i les noves tecnologies –si es que encara se les pot dir “noves”-. Podem afirmar que l’accés al coneixement s’ha universalitzat i, ara més que mai, és a l’abast de tothom. Quin ha de ser aleshores el paper de les biblioteques públiques?


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.