Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Les pràctiques restauratives

  El 4 de juny, Ferran Erra presentarà a DIXIT Vic una conferència sobre el camp emergent de les pràctiques restauratives. Es tracta d'una eina pedagògica i participativa, relacionada amb l’educació social i emocional, que té l'objectiu de restituir o reforçar les relacions de convivència entre les persones mitjançant la creació d’una comunitat.


 
 • La intervenció social i els prejudicis, estereotips i discriminacions per raó d’origen

  El 5 de junyDIXIT Girona presenta una jornada sobre prejudicis i discriminació per raó d’origen. L’acte constarà d’una primera intervenció sobre un nou tipus de racisme subtil i indirecte i d'una segona part per analitzar el racisme a Catalunya. Finalment, es compartiran reflexions amb una professional de llarga experiència en els serveis socials bàsics.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • A cop d'art amb l'educació social

  DIXIT i el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitzen un cicle de conferències sobre l'art i l'educació social durant els mesos de maig i juny.


Dossier temàtic

 
 • Violència juvenil

  Recull de monografies, articles, conferències DIXIT, entitats i recursos web que reflexionen sobre la violència juvenil i en mostren algunes de les seves expressions o vessants. 


Blog de DIXIT

 
 • Acolliment familiar  

  L'entrada de blog d'aquesta setmana ofereix informació sobre l'acolliment familiar, explicant-ne els objectius, els processos, la normativa a seguir i les institucions encarregades.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!
  Més de 16.200 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats dels serveis socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.