Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Ja es pot consultar la selecció de novetats de DIXIT del mes de setembre

  La selecció de novetats recull, cada dos mesos, les darreres incorporacions bibliogràfiques dels centres DIXIT. A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una selecció dels últims números rebuts de revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials.

 • DIXIT organitza la conferència "Transformacions familiars i nous reptes per a la cura"

  El 4 d’octubre tindrà lloc aquesta xerrada en la qual s’abordaran les transformacions familiars que vivim en l’actualitat des dels punts de vista demogràfic, legal, social i cultural. S’incidirà en el divorci i la recomposició familiar, les famílies monoparentals i les persones grans que viuen soles.


 
 • DIXIT organitza a Amposta una conferència sobre la intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte

  El 5 d’octubre, DIXIT organitzarà la conferència "Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte" en la qual es presentarà, des d’una perspectiva sistèmica, una actualització de la recerca en aquest àmbit, i en què es donarà èmfasi a les aportacions que ajuden a interpretar de manera holística el fenomen de les separacions conflictives. També es proposaran aplicacions pràctiques a tenir presents tan en l’àmbit de la intervenció com de la formació i supervisió de professionals.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • El hombre que no deberíamos ser: la revolución masculina que tantas mujeres llevan siglos esperando

  L’autor reflexiona sobre el patriarcat i el rol masculí al nostre ideari cultural a partir de diversos tipus de masculinitats: l’home poderós, l’home absent, l’home violent, l’home dominant, l’home depredador, l’home precari, l’home esclau i l’home invulnerable. També presenta les claus revolucionàries per a un nou tipus d’home per tal d’assolir un futur igualitari, on homes i dones tinguin les mateixes quotes de poder, en una societat justa i incloent.


Dossier temàtic

 
 • Biopolítica

  La biopolítica al·ludeix a com la política domina la vida, i aborda les diferents formes de control sobre la vida dels éssers humans (regulacions, sistemes disciplinaris, aplicació de polítiques concretes, etc.). Aquest dossier presenta documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema.


Blog de DIXIT

 

Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.