Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • DIXIT Lleida presentarà una conferència sobre la intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte

  El 9 de novembre, DIXIT Lleida presentarà la conferència “Noves aportacions en intervenció familiar amb progenitors separats en conflicte” en la qual es presentarà, des d’una perspectiva sistèmica, una actualització de la recerca en aquest àmbit, i en què es donarà èmfasi a les aportacions que ajuden a interpretar de manera holística el fenomen de les separacions conflictives. També es proposaran aplicacions pràctiques a tenir presents tan en l’àmbit de la intervenció com de la formació i supervisió de professionals.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • La salud integral

  Tenir salut no s’entén només com l’absència de malaltia, sinó que engloba tots els factors que influeixen en el benestar d’una persona: socials, culturals, polítics, sanitaris i econòmics. Tal i com es descriu, els estils de vida, el sistema sanitari i la medicalització moderna hi estan estretament lligats.


Dossier temàtic

 
 • Gestió de les emocions

  Ser conscients del què ens passa i aprendre a controlar els nostres sentiments i emocions contribueix al nostre benestar més íntim però també a acomplir la tasca com a professionals de la intervenció social de forma més eficaç i serena. Els materials del dossier permeten conèixer diversos aspectes d’aquest tema.


Blog de DIXIT

 
 • El III Congrés de Serveis Socials Bàsics aplega més de 700 professionals  

  El III Congrés de Serveis Socials Bàsics, celebrat el 17 i 18 d’octubre a L’Hospitalet de Llobregat, ha aplegat més de 700 professionals del sector social que, sota el lema ‘Acompanyament professional, transformació col·lectiva’, han debatut sobre la situació actual i de futur dels Serveis Socials Bàsics i sobre quin ha de ser el paper dels i les professionals.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.