Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT i TSCAT organitzen la conferència "Com intervenir amb persones refugiades aquí i allà"

  DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) organitzen una xerrada sobre la intervenció social amb persones refugiades des de dos punts de vista: a partir de l’experiència in situ d'un treballador social al camp de refugiats d’Idomeni i amb la visió de l’ONG Accem, una entitat que ofereix l’atenció social a persones sol·licitants de protecció internacional al nostre país.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Trastorns de l’espectre de l’alcoholisme fetal

  Amb motiu de la commemoració el setembre passat del Dia Internacional per a la Prevenció dels Trastorns de l’Espectre de l’Alcoholisme Fetal (TEAF), DIXIT publica un dossier temàtic sobre aquesta síndrome d'influència prenatal que té una relació directa amb el consum d’alcohol de la mare durant la gestació de l’embrió. 


Blog de DIXIT

 
 • Catalunya, país d’acollida  

  La Generalitat i la majoria d’ajuntaments han donat suport a diferents campanyes i iniciatives a favor de l’acollida de persones refugiades i demandants d’asil, al blog de DIXIT informem sobre aquestes campanyes.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 17.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.