Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Saber femenino, vida y acción social: dar a luz experiencias creadoras

  Recull dels sabers que han professat les dones, sobre la construcció progressiva de l’imaginari femení, i del discurs i les pràctiques que s’han anat defensant des de l’àmbit privat fins al públic. Proposa uns valors, sabers i pràctiques que s’han desenvolupat tradicionalment en el món femení i que poden aplicar-se actualment a la realitat masculina.


Dossier temàtic

 
 • Parentalitat

  En els darrers anys, les incerteses i els canvis socials, laborals i econòmics que experimenta la nostra societat, afecten i moldegen la vida diària i els valors de les persones i les famílies. Aquest dossier recull monografies i articles, recursos diversos i webs d'interès que ajuden a reflexionar sobre el rol actual de pares i mares i ofereixen alguns exemples d’iniciatives properes i exitoses.


Blog de DIXIT

 
 • Banc del Moviment, xarxa solidària de productes de suport  

  L’Ajuntament de Barcelona i quatre entitats socials de la ciutat han posat en marxa el Banc del Moviment, una iniciativa solidària per oferir préstec temporal i solidari de productes de suport per a persones amb discapacitat motriu de totes les edats.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.