Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT Lleida dona el tret de sortida al seu cicle anual d'activitats

  DIXIT Lleida enceta un nou cicle d’activitats que s’estendrà fins al mes de desembre. Durant el primer semestre s’organitzaran conferències i presentacions sobre temes com la mediació, l’islam, l’impacte de les noves tecnologies en infants, adolescents i joves o el trauma en infants vulnerables, entre altres temes.

  La primera conferència del cicle serà “La mediació: eina de millora de les relacions humanes i socials”, que tindrà lloc el 2 de febrer. Anirà a càrrec de Javier Wilhelm i en la qual es presentarà aquesta pràctica professional com a instrument per afavorir l’entesa i el diàleg entre les persones.


 
 • DIXIT organitza la conferència "La intel·ligència emocional dins l’àmbit social"

  L’1 de febrer, DIXIT presenta aquesta xerrada en la qual s’aportarà una visió particular del que són les emocions i de com arribar a comprendre quin és el sentit que tenen per viure de manera més tranquil·la amb un mateix i amb l’entorn que ens envolta. En el transcurs de la conferència, el psicòleg Miguel Martín explicarà com s’està aplicant aquesta metodologia dins de l’entorn social i mostrarà diferents experiències que ajudaran a entendre la seva funcionalitat.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 

Blog de DIXIT

 

Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.