Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Conferència sobre el context de les relacions en l’envelliment a DIXIT Vic

  El 22 de febrer, tindrà lloc a DIXIT Vic la conferència "El context de relacions en l'envelliment", en la qual s’abordarà l’aparició de nous actors en la biografia de la persona, fent especial èmfasi en el moment de l’ingrés, l’impacte que representa per a les famílies i com aquestes mobilitzen els seus recursos interns i externs per fer-hi front.    


 
 • La conferència "Soledat en la vellesa: el soroll del silenci" arriba a DIXIT Vic

  L’1 de març  DIXIT Vic acollirà aquesta xerrada en la qual es donaran a conèixer alguns dels principals temes analitzats des de l’Observatori de la Soledat. Aquesta iniciativa de l’entitat de voluntariat Amics de la Gent Gran, té l’objectiu d’esdevenir una plataforma d'anàlisi i un espai d'observació per donar notorietat al fenomen complex de la soledat en la gent gran. Durant la xerrada també es presentaran les solucions que s’aporten des de la societat per resoldre aquesta problemàtica.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Permiso para quejarse: lo que el dolor cuenta de ti

  El dolor és un diagnòstic que cal examinar amb cura i atenció. L’autor mostra com les nostres dolències haurien de ser escoltades des del propi cos, tenint en compte el que sentim i el que suscita la nostra ment. Per aquest motiu ens endinsa en el camp de la neurologia, una ciència que permet entendre el nostre cervell i el que experimenta davant de sentiments diversos.


Dossier temàtic

 
 • Habitatge i intervenció social

  Les situacions de vulnerabilitat que sovint impliquen dificultats d’accés i manteniment de l’habitatge, desnonaments, etc., interpel·len el conjunt de la societat i requereixen un acompanyament i una intervenció eficaç dels professionals de l’àmbit de l’acció social. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • #LosÚltimos100: campanya per erradicar la violència contra la infància  

  L’ONG Save the Children ha començat la campanya “#Losúltimos100” en la qual mostra històries d’un centenar de nens i nenes que han perdut la vida després de patir violència de gènere, bullying o abusos sexuals. Aquesta iniciativa vol impactar en la consciència de l’espectador amb l’objectiu que les administracions posin en marxa una llei per a que aquests cent infants siguin les últimes víctimes.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.