Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Els anys guanyats: Jordi Molas, converses

  En aquesta obra es recullen catorze diàlegs sobre l’amistat, la il·lusió, les emocions i la felicitat entre Jordi Molas i persones del seu entorn. Reflexions al voltant de l’accident que el va deixar tetraplègic i el van obligar a plantejar-se la vida des d’una altra perspectiva.


Dossier temàtic

 
 • Violència familiar

  Recull variat i actual de recursos i publicacions que proporcionen informació sobre la violència familiar que tal com la defineix el Diccionari de serveis socials és la violència exercida en el si de la família i perpetrada per membres de la mateixa família, en el marc de les relacions afectives i dels lligams de l'entorn familiar.


Blog de DIXIT

 
 • 7a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya  

  Entre el 19 i el 22 d’octubre se celebra la 7a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya (RSC) amb l’objectiu de sumar cada cop més empreses, entitats i organitzacions en la pràctica de la responsabilitat social. Però què és exactament aquest concepte? Ho expliquem al blog de DIXIT.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 17.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.