Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives o notícies d’actualitat.

  Aquest nou web està format pels continguts de l’àmbit del Treball que fins ara estaven publicats al web del Departament d’Empresa i Coneixement, però també incorpora apartats de nova creació, entre els que destaquen: espai per a professionals, nous reportatges sobre infraccions laborals i economia social i renovació del web del Consell de Relacions Laborals, inclòs dins el mateix portal.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • El poble gitano a Catalunya

  Amb motiu de la celebració dels 600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya, DIXIT publica un dossier temàtic sobre aquest col·lectiu que reuneix monografies, articles de revista i recursos d’interès.


Blog de DIXIT

 
 • Treball i envelliment saludable  

  L’Agència Europea per a la Seguretat i Salut en el Treball ha posat en marxa la campanya “Treballs saludables a cada edat” que se centrarà en la gestió del treball saludable i productiu a totes les edats dels treballadors.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 17.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.