Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT Vic organitza una conferència de sensibilització sobre l’autisme

  El 8 de març, DIXIT Vic organitzarà la conferència "El trastorn de l’espectre autista: què en sabem?", on s’exposarà quin és el concepte actual del trastorn i les seves causes, quin és el patró de desenvolupament dels signes precoços i com identificar-los. Durant la xerrada, també es parlarà dels tipus d’intervencions més eficaces i de les diferències que presenta el TEA relacionades amb el gènere i l’edat.


 
 • DIXIT Lleida programa la conferència "El xantatge emocional: una eina de manipulació negativa"

  El 10 de març, DIXIT Lleida oferirà una conferència sobre la gestió de les emocions per ajudar els professionals de l'àmbit d'afers socials en la seva pràctica diària. Toni Bardera parlarà del xantatge emocional, una eina de manipulació negativa que s’utilitza a cops en les relacions personals i exposarà els tipus més habituals, quins vincles emocionals s'hi poden trobar els professionals de l'àmbit d'afers socials i els errors a l'hora d'afrontar-lo.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Pobresa energètica

  Aquest dossier recull publicacions i recursos per aprofundir sobre el fenomen de la pobresa energètica entesa com la vulnerabilitat que priva a la població d’un dret humà bàsic: el dret a l’habitatge i a viure en unes condicions dignes.


Blog de DIXIT

 
 • Tres projectes de ràdio inclusiva i social  

  Darrerament s’han impulsat iniciatives radiofòniques en les quals hi participen persones de col·lectius vulnerables o amb discapacitat, aquests projectes evidencien les possibilitats de la ràdio com a mitjà de comunicació social i inclusiu.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.