Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Manual práctico de salud mental en terapia ocupacional

  Manual que ofereix eines, raonaments i exemples pràctics pel desenvolupament d'intervencions ocupacionals en salut mental, dirigit principalment als terapeutes ocupacionals que exerceixen el seu treball en els serveis de salut mental i en la comunitat.


Dossier temàtic

 
 • Intervencions assistides amb animals

  Les diferents intervencions assistides amb animals es desenvolupen en àmbits tan variats com el de la salut mental, la gerontologia, la rehabilitació tant física com neurològica, l’atenció a la diversitat, la integració social, l’autonomia personal, l’hospital, el centre penitenciari, etc. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • Diccionario Fácil: una eina transversal d’inclusió social  

  El Diccionario Fácil és una eina que recull paraules, expressions lingüístiques, esdeveniments històrics i altres termes en llengua castellana amb la singularitat que segueix les pautes de lectura fàcil. Aquest recurs està adreçat a tothom qui té dificultats de comprensió lectora i que necessita una definició alternativa de paraules complicades o poc comuns.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.