Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Màrius Serra torna a DIXIT amb la conferència "Canviar la manera de mirar"

  L’1 de juny, DIXIT organitzarà aquesta xerrada en la qual Màrius Serra exposarà el canvi de mirada que suposa conviure amb una persona amb paràlisi cerebral a partir de l’experiència personal al costat del seu fill Llullu. L’escriptor i periodista explicarà el seu punt de vista a partir de diversos exemples viscuts, els compararà amb la rica diversitat que comporta l’aplicació del pensament lateral en l’àmbit de la creativitat i, finalment, interactuarà amb el públic proposant diversos enigmes verbals creats a partir d’aquest mètode.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Utilització reflexiva de les contencions

  Recull de publicacions, articles i recursos que ofereixen informació sobre l’ús racional de les mesures de contenció físiques i/o mecàniques i farmacològiques en la cura de persones grans dependents, persones amb demència, etc. Tracten aspectes tant des de la vessant de la cura assistencial com des de la reflexió ètica, i ofereixen recomanacions i alternatives per a minimitzar l´ús d’aquest tipus de mesura terapèutica.


Blog de DIXIT

 
 • FiraGran 2018: 20ena edició del Saló de la Gent Gran de Catalunya  

  FiraGran, el Saló de la Gent Gran de Catalunya, arriba a la seva 20ena edició. Entre el 23 i el 26 de maig, les Drassanes Reials de Barcelona acolliran tot tipus de propostes i activitats, de la mà d’entitats, empreses i institucions destinades al col·lectiu de persones grans que viuen la seva vida d’una forma activa i participativa. L’esdeveniment vol promoure hàbits de vida saludables entre la gent gran i aquest any aspira a superar els 35.000 visitants de l’edició anterior.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.