Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • DIXIT ofereix el nou servei Dialnet Plus

  Es tracta d’un servei d’accés lliure, que permet l’accés a gairebé 6 milions de documents referenciats, en el qual es poden consultar revistes, llibres, tesis, obres col·lectives, actes de congressos, etc. dels àmbits de les ciències socials, humanes i jurídiques.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Habitatge i intervenció social

  Les situacions de vulnerabilitat que sovint impliquen dificultats d’accés i manteniment de l’habitatge, desnonaments, etc., interpel·len el conjunt de la societat i requereixen un acompanyament i una intervenció eficaç dels professionals de l’àmbit de l’acció social. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • Grans actius: una iniciativa de voluntariat sènior  

  Grans actius és un projecte de voluntariat de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FFCVS) que ofereix un servei d’acompanyament a visites mèdiques a CAPs, hospitals i centres de rehabilitació per a persones afectades de malalties cròniques, amb dependència o amb alguna discapacitat.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.