Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives o notícies d’actualitat.

  Aquest nou web està format pels continguts de l’àmbit del Treball que fins ara estaven publicats al web del Departament d’Empresa i Coneixement, però també incorpora apartats de nova creació, entre els que destaquen: espai per a professionals, nous reportatges sobre infraccions laborals i economia social i renovació del web del Consell de Relacions Laborals, inclòs dins el mateix portal.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • El poble gitano a Catalunya

  Amb motiu de la celebració dels 600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya, DIXIT publica un dossier temàtic sobre aquest col·lectiu que reuneix monografies, articles de revista i recursos d’interès.


Blog de DIXIT

 
 • m4Social: el valor social de la tecnologia mòbil  

  m4Social és una plataforma creada per posar en contacte les necessitats socials dels col·lectius més vulnerables amb desenvolupadors i emprenedors perquè creïn solucions mòbils, amb fonts de finançament, per aconseguir que esdevinguin una realitat.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 17.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.