Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • #GivingTuesday: un dia per donar  

  El #GivingTuesday és un moviment solidari global que se celebra l'1 de desembre i que arriba per primer cop a Catalunya amb la participació de més de 60 entitats. Es tracta de dedicar un dia a l’acció de donar, ja siguin aliments, diners, temps (voluntariat), objectes de segona mà, etc.

 • Recollida de dades de personal auxiliar d’atenció a la dependència  

  Benestar Social i Família ha iniciat una recollida de dades per conèixer el nombre de persones auxiliars d’atenció a la dependència sense acreditació susceptibles de participar en un procés de reconeixement d'experiència laboral o un procés d’habilitació. La data límit per lliurar la informació finalitzarà el proper 4 de desembre.


 
 • La gestió del coneixement i els nous models d’aprenentatge

  El 3 de desembre, Manel Muntada oferirà a DIXIT una conferència per parlar de les variables de la societat del coneixement que estan determinant el canvi en els models d'aprenentatge, la relació d'aquest canvi amb el desenvolupament professional i el paper de cadascú en un futur proper.

 • Identitat sexual i expressió de gènere

  Marta Salvans exposarà, el 2 de desembre a DIXIT Vic, les dificultats que comporta realitzar el procés d’una transició de gènere a una persona amb identitat sexual oposada al sexe assignat després de néixer.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Intervenció amb adolescents  

  Claus per identificar situacions de violència masclista, viscudes o exercides per adolescents, i definir el paper i els criteris d’articulació dels serveis que hi intervenen.


Dossier temàtic

 

Blog de DIXIT

 
 • 420 caràcters per unes relacions en igualtat  

  Com cada any, l'ICD ha organitzat un concurs de microrelats en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, que va tenir lloc el 25 de novembre. 


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!
  Més de 16.200 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats dels serveis socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.