Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Ja es pot consultar la selecció de novetats de DIXIT del mes de gener  

  La selecció de novetats recull, cada dos mesos, les darreres incorporacions bibliogràfiques dels centres DIXIT. A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una selecció dels últims números rebuts de revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials.


 
 • Guanyadores del III Concurs de Relats "Marià Casadevall"

  Montse Toledo, amb el relat Món particular, ha estat la guanyadora del III Concurs de Relats Marià Casadevall organitzat per DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall, la Delegació a Girona del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya i l’Ajuntament de Girona. L’altra finalista ha estat Eva Gutiérrez, que és doctora en Filologia Hispànica i treballadora del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, amb el relat Com un tel. Ambdues obres aborden la soledat no volguda


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Bifobia: etnografía de la bisexualidad en el activismo LGTB

  Estudi etnogràfic sobre la bisexualitat desenvolupat en el context de l’Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat el 2016. La bifòbia, l’aversió a la bisexualitat, és la discriminació més invisibilitzada del moviment LGTBI. Es tracta d’una aportació per al coneixement d’aquesta orientació sexual i per entendre com es viu i com es combat el seu rebuig.


Dossier temàtic

 
 • Atenció al dol

  El dol és una experiència vital lligada a la pèrdua d’un ésser estimat o una vivència de pèrdua equiparable, com pot ser el dol perinatal o gestacional, el dol migratori, la malaltia, el divorci o la pèrdua de l’habitatge. Aquest dossier temàtic recull documents i recursos per aprofundir en aquest procés que, habitualment, segueix unes fases emocionals concretes que a vegades poden ser traumàtiques i requerir una atenció especialitzada.


Blog de DIXIT

 
 • Projecte Anjana: acompanyament per a joves i adolescents amb malalties greus  

  El Servei de Cures Pal·liatives de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l’Hospital de Sant Joan de Déu (SJD), així com mestres de diferents escoles del Baix Llobregat han posat en marxa el Projecte Anjana amb l’objectiu d’atendre les necessitats específiques de joves i adolescents amb malalties greus.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.