Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • Disponible la nova selecció de novetats del mes de juliol

  La selecció de novetats és un recull bimestral de les darreres incorporacions bibliogràfiques als centres DIXIT. A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una selecció dels últims números rebuts de  revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials. El document ja està disponible en format PDF i en format ISSUU.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Cuidar: una revolución en el cuidado de las personas

  L’atenció que dignifica el pacient és la crida principal d’aquesta obra que mostra, a partir d’històries reals, que el benestar del pacient queda sovint relegat a un segon terme. Persones en situació de dependència, familiars i professionals sanitaris relaten com la revolució en la cura va transformar la salut física i emocional de la persona atesa.


Dossier temàtic

 
 • Intervencions assistides amb animals

  Les diferents intervencions assistides amb animals es desenvolupen en àmbits tan variats com el de la salut mental, la gerontologia, la rehabilitació tant física com neurològica, l’atenció a la diversitat, la integració social, l’autonomia personal, l’hospital, el centre penitenciari, etc. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • ‘EnCORatja’t’ per la igualtat de gènere i la violència zero  

  El sexisme, el masclisme, l’assetjament, la LGTBIfòbia, i la violència que se’n deriva, encara representen una xacra social que cal combatre amb fermesa des de tots els àmbits. La fundació catalana Fundesplai ha posat en marxa aquesta proposta educativa per treballar la igualtat de gènere i la violència zero amb més de 85.000 infants, joves i educadors durant dos cursos escolars.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.