Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Monogràfic Europa Social  

  Ja està disponible el darrer número del monogràfic Europa Social, una publicació semestral del butlletí DIXIT, amb informació d’actualitat, activitats, publicacions i recursos de l’àmbit d’afers socials que es desenvolupen a nivell europeu.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Atenció integral social i sanitària

  A Catalunya, el Pla Interdepartamental d'Atenció i Interacció Social i Sanitària (PIAISS) té la missió de “promoure i participar en la transformació del model d’atenció social i sanitària per tal de garantir una atenció integrada i centrada en les persones, capaç de donar resposta a les seves necessitats”. Aquest dossier recull documentació de referència, recursos diversos i webs d'interès per a conèixer i aprofundir en l'atenció integrada social i sanitària.


Blog de DIXIT

 
 • Teràpia de surf per a infants amb TEA  

  De vegades hi ha idees que per la seva senzillesa i efectivitat sembla mentida que ningú les hagi dut a terme abans. Aplicar els beneficis de la pràctica del surf en teràpies per a nens i nenes amb trastorn de l’espectre autista (TEA) n’és un clar exemple.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.


Segueix DIXIT