Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
  • El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania

    El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estrena un nou web de treball per facilitar la informació a la ciutadania amb continguts d’utilitat, dades objectives o notícies d’actualitat.

    Aquest nou web està format pels continguts de l’àmbit del Treball que fins ara estaven publicats al web del Departament d’Empresa i Coneixement, però també incorpora apartats de nova creació, entre els que destaquen: espai per a professionals, nous reportatges sobre infraccions laborals i economia social i renovació del web del Consell de Relacions Laborals, inclòs dins el mateix portal.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
  • La desigualdad mata

    L’autor, catedràtic emèrit de sociologia de la Universitat de Cambridge, comença el llibre amb la següent afirmació: “La desigualtat és una violació de la dignitat humana, una negació de la possibilitat de desenvolupament de les capacitats humanes. Pot adoptar múltiples formes i té múltiples conseqüències...”.


Dossier temàtic

 
  • El poble gitano a Catalunya

    Amb motiu de la celebració dels 600 anys de l’arribada del poble gitano a Catalunya, DIXIT publica un dossier temàtic sobre aquest col·lectiu que reuneix monografies, articles de revista i recursos d’interès.


Blog de DIXIT

 
  • Iniciatives per lluitar contra la pobresa energètica  

    Pobresa energètica és un terme que malauradament ha pres força rellevància els darrers anys i que fa referència a la dificultat o la incapacitat de mantenir l’habitatge en unes condicions adequades de temperatura a un preu just.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
  • Subscriu-t'hi!

    Més de 17.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.