Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT organitza la conferència de Fernando Fantova: "Serveis socials: qüestió de diners?"

  El 31 de maig, DIXIT organitza aquesta conferència on el consultor social Fernando Fantova reflexionarà sobre els reptes de futur dels serveis socials i exposarà el seu parer sobre quines haurien de ser les condicions i les senyes d'identitat d'uns serveis socials universals i com s’haurien de configurar i integrar els serveis socials, les polítiques de garantia d’ingressos i altres polítiques socials en un sistema de benestar avançat.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Con todas nuestras fuerzas

  Julien, un jove de 17 anys amb paràlisi cerebral, insta el seu pare a participar en el triatló “Ironman” de Niça, tot desafiant la seva discapacitat. Aquest repte comportarà una lluita física i emocional que enfortirà la relació familiar i sobretot el lligam entre pare i fill.


Guia Educació Social

 
 • Guia bàsica d’informació i recursos documentals sobre l’educació social a Catalunya

  Aquesta guia neix amb l’objectiu d’orientar i acompanyar els professionals, docents i estudiants de l’àmbit de l’acció social a Catalunya en el seu desenvolupament professional, laboral o acadèmic. Es tracta d’una útil selecció de fonts d’informació, entitats de referència i recursos documentals a l’entorn de l’educació social que posa en valor aquesta disciplina.


Blog de DIXIT

 

Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.