Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Participa en el Viquiprojecte: Educació social

  Des de DIXIT us animem a participar en el Viquiprojecte: Educació social, escrivint, millorant, traduint o proposant termes sobre educació social a la Viquipèdia. El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, DIXIT i Amical Wikimedia hem organitzat diverses sessions informatives durant el mes de maig a Girona, Vic, Tarragona, Roquetes, Barcelona i Lleida per explicar el projecte i com participar-hi.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Hiperpaternidad: del modelo "mueble" al modelo "altar"

  Llibre que aborda, a través del rigor i l’humor, el fenomen de la hiperpaternitat, el model de criança que es caracteritza per la sobreprotecció dels fills. Aporta les claus per dur a terme la pràctica de l’underparenting o la “sana desatenció”, que consisteix en relaxar-se, confiar en els fills i deixar-los més lliures.


Dossier temàtic

 
 • Sant Jordi 2017

  Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, DIXIT ofereix una selecció actual d’assaigs, novel·les i contes infantils i juvenils de temàtica social que podeu trobar aquests dies a les llibreries d’arreu de Catalunya. També inclou una tria de recursos interessants relacionats amb el món del llibre i la lectura.


Blog de DIXIT

 
 • Rutes teatralitzades inclusives als parcs naturals de Catalunya  

  Gaudir del medi natural no sempre és a l’abast de tothom i les persones amb discapacitat física necessiten disposar de diferents recursos per tenir-hi accés. La Xarxa de Parcs Naturals de la Diputació de Barcelona ha posat en marxa una iniciativa per promoure l’accés i la participació de les persones amb discapacitat als parcs naturals de la província de Barcelona.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.