Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT Girona acollirà la conferència "Parlem del suïcidi?"

  El 17 de maig DIXIT Girona Centre de Documentació de Serveis Socials Marià Casadevall acollirà la conferència "Parlem del suïcidi?" per tractar un dels temes tabú en la nostra societat. L’acte anirà a càrrec de Judit Pons, infermera especialista en salut mental, i Jordi Naudó, psicòleg clínic. Durant la xerrada tractaran els diversos interrogants i mites que hi ha entorn el suïcidi.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Soy adulto, soy adoptado: vivir la adopción después de los 18 años

  Guia per acompanyar i entendre els processos interns i emocionals que les persones adoptades poden presentar al llarg de la seva vida adulta: canvis vitals, presa de decisions o gestió de les relacions personals. Va dirigida a la pròpia persona adoptada, però també a les persones que l’envolten (parella, germans, amics, etc.). L’últim capítol exposa testimonis reals de persones adoptades adultes i de familiars i amics.


Dossier temàtic

 
 • Sant Jordi 2018

  Amb motiu de la diada de Sant Jordi, DIXIT ofereix una selecció d’assaig, narrativa i contes infantils i juvenils de temàtica social que podeu trobar aquests dies a les llibreries catalanes. També inclou una tria de recursos relacionats amb el món de la cultura: enguany es commemoren diverses efemèrides que ens permeten redescobrir personatges essencials de la nostra història recent.


Blog de DIXIT

 
 • 50 anys de la mort d’Amparo Poch  

  Aquest 2018 es commemoren els 50 anys de la mort d’Amparo Poch Gascón, metgessa i activista compromesa amb la societat i la política del seu temps. Poch va deixar un llegat de lluita i transgressió, sent pionera en la defensa dels drets de les dones i la igualtat de gènere. 


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.