Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Els homes m’expliquen coses

  Recull de diversos assaigs publicats per l’autora sobre la desigualtat de gènere, la violència masclista i el feminicidi. El primer, que dona títol a l’obra, va tenir una gran repercussió social l’any 2008 i va popularitzar el terme mansplaining que fa referència a la condescendència de l’home quan explica quelcom a una dona assumint que ell en sap més.


Dossier temàtic

 
 • Teràpia artística

  La teràpia artística és un instrument útil per al coneixement i el creixement personal que afavoreix l’expressió emocional i enforteix les relacions socials sobretot en entorns desfavorits. També ha demostrat la seva eficàcia en el tractament de trastorns psicològics i per a l’estimulació cognitiva en processos de demència, malaltia mental o trastorns de l’espectre autista.


Blog de DIXIT

 
 • Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen  

  El concurs "Les àvies i els avis escriuen contes i els infants els dibuixen" és un projecte intergeneracional organitzat per l’Associació Nou Horitzó que té l’objectiu principal de contribuir al benestar de les persones grans fomentant la creativitat d’aquest col·lectiu conjuntament amb la dels més petits.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.