Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • Horari d'estiu dels centres DIXIT

  DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials amb seu al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies estarà obert durant tot el mes d’agost.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Stroke rehabilitation: a function-based approach

  Recurs integral basat en l'evidència que tracta sobre la rehabilitació de l'ictus. L’obra s’adreça als terapeutes ocupacionals i actualitza de manera extensiva les darreres investigacions en avaluació i intervenció.


Dossier temàtic

 
 • Addiccions a les pantalles

  L’ús generalitzat i intensiu de les noves tecnologies (internet, xarxes socials, mòbils, videojocs, jocs en línia, etc.) per part dels infants i els adolescents genera una inquietud creixent entre els familiars i els professionals, donat que a vegades certs usos excessius poden derivar en una dependència o una addicció conductual o comportamental. Aquest dossier presenta un conjunt de recursos i documents d’interès per conèixer i comprendre aquesta realitat.


Blog de DIXIT

 
 • #Caprisc  

  Campanya de sensibilització per a joves per conscienciar de la importància de la prevenció de riscos tant en l’àmbit personal com en el laboral impulsada per l’Institut Català de Seguretat i Salut Laboral.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.