Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT acollirà una conferència sobre sexualitat i afectivitat durant la vellesa

  El 22 de novembre, DIXIT acollirà aquesta xerrada en la qual Jordi Naudó, doctor en psicologia, parlarà sobre els factors psicosocials del desenvolupament afectiu en la gent gran, així com dels mites i creences que acompanyen aquest col·lectiu en matèria sexual. També s’abordarà la sexualitat en les persones grans LGBTI.


 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Gestió de les emocions

  Ser conscients del què ens passa i aprendre a controlar els nostres sentiments i emocions contribueix al nostre benestar més íntim però també a acomplir la tasca com a professionals de la intervenció social de forma més eficaç i serena. Els materials del dossier permeten conèixer diversos aspectes d’aquest tema.


Blog de DIXIT

 
 • Campanya “Digues prou a l’LGBTIfòbia!”  

  El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) van presentar recentment la campanya “Digues prou a l’LGTBIfòbia” amb motiu del 4rt aniversari de l’aprovació de la Llei 11/2014 per a garantir els drets LGBTI i per erradicar l’LGBTIfòbia.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.