Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Es reprèn el butlletí DIXIT amb l’actualitat de l’àmbit d’afers socials

  El butlletí electrònic de DIXIT reprèn la seva publicació quinzenal incloent informació sobre el conjunt de mesures del govern de la Generalitat per lluitar contra les desigualtats socials. A més, aquest nou número també inclou una salutació de Chakir El Homrani, conseller del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així com informació sobre la II Jornada sobre l’Ètica en els Serveis Socials de Catalunya, entre d’altres temes d’actualitat.


 
 • DIXIT TV: conferència de Màrius Serra "Canviar la manera de mirar"

  Ja està disponible a DIXIT TV aquesta xerrada en la qual Màrius Serra va exposar el canvi de mirada que suposa conviure amb una persona amb paràlisi cerebral a partir de l’experiència personal al costat del seu fill Llullu. L’escriptor i periodista va explicar el seu punt de vista a partir de diversos exemples viscuts, els va comparar amb la rica diversitat que comporta l’aplicació del pensament lateral en l’àmbit de la creativitat i, finalment, va interactuar amb el públic proposant diversos enigmes verbals creats a partir d’aquest mètode..


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • El hombre que recogía monedas con la boca: una visión diferente del autismo

  Els sorprenents casos d’autisme de personatges històrics, literaris, artístics i científics recollits a l’obra demostren la presència de la malaltia en els àmbits de la cultura i la ciència. També es narra l’experiència real d’una mestra que aposta per la inclusió escolar d’un infant amb autisme afirmant els beneficis per al seu desenvolupament.


Dossier temàtic

 
 • Intervencions assistides amb animals

  Les diferents intervencions assistides amb animals es desenvolupen en àmbits tan variats com el de la salut mental, la gerontologia, la rehabilitació tant física com neurològica, l’atenció a la diversitat, la integració social, l’autonomia personal, l’hospital, el centre penitenciari, etc. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • Alimentació saludable  

  L’acte de menjar és generalment una acció satisfactòria i el tipus d’alimentació que seguim ens defineix com a persones perquè hi influeixen factors tan importants com la nostra cultura, tradició, educació o, fins i tot, la religió. Però per a determinats col·lectius l’alimentació pot suposar un maldecap si no es tenen els coneixements o els suports necessaris en l’elaboració dels menús.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.