Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT Tarragona organitza la conferència "Parlem del suïcidi?"

  El proper 21 d’abril DIXIT Tarragona oferirà aquesta xerrada on es tractaran els diversos interrogants i mites que hi ha entorn el suïcidi, quina és la seva magnitud i del perquè no se’n parla, també oferiran algunes possibles respostes davant d’aquest acte.


 
 • DIXIT Lleida programa una conferència sobre el mindfulness

  El 21 d’abril, DIXIT Lleida organitza aquesta xerrada on es farà una introducció al coneixement del mindfulness, s’abordarà el seu funcionament, també es mostraran les aportacions d’aquesta pràctica en les professions de l’àmbit d’afers socials i es realitzarà una aproximació a l’experiència en primera persona.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • La pobreza en Barcelona en los años del Big Crap (2008-2014)

  Llibre on es descriu, a través de diverses històries i protagonistes, la pobresa existent a Barcelona des de l’any 2008, sorgida a conseqüència de la crisi econòmica. Les situacions exposades reflexionen al voltant de la desigualtat econòmica, en augment durant aquest període, malgrat el gran desenvolupament comercial i econòmic que ha viscut la ciutat.


Dossier temàtic

 
 • Mindfulness

  Aquesta tècnica de medicació, a més dels seus beneficis en la pràctica clínica, també s’està aplicant en altres camps com l‘educació i en les professions de l’àmbit d’afers socials, com a recurs que ajuda a millorar la creativitat i la resistència emocional tant dels professionals com de les persones ateses.


Blog de DIXIT

 
 • Persones grans i noves tecnologies  

  Cada cop és més freqüent veure una persona gran amb un smartphone o amb una tablet, i és que les noves tecnologies no són patrimoni exclusiu de la gent jove. La gent gran té el dret de conèixer i fer ús d’una tecnologia que, en molts casos, pot facilitar-los la comunicació amb els familiars o les amistats i ajudar-los en el seu dia a dia.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.