Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Ja està disponible la selecció de novetats de DIXIT del mes de novembre

  La selecció de novetats recull, cada dos mesos, les darreres incorporacions bibliogràfiques dels centres DIXIT. A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una selecció dels últims números rebuts de revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials.


 
 • DIXIT acollirà una conferència sobre sexualitat i afectivitat durant la vellesa

  El 22 de novembre, DIXIT acollirà aquesta xerrada en la qual Jordi Naudó, doctor en psicologia, parlarà sobre els factors psicosocials del desenvolupament afectiu en la gent gran, així com dels mites i creences que acompanyen aquest col·lectiu en matèria sexual. També s’abordarà la sexualitat en les persones grans LGBTI.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Humor, entre la risa y las lágrimas: traumas y resiliencia

  Assaig que explora el gènere de l’humor i les seves diverses formes d’expressió i tractament al llarg de la història, així com el seu ús terapèutic i com a eina de tolerància i de denúncia. L’autora ho analitza a partir d’experiències personals immerses en el dolor i el trauma, que revelen l’estreta línia que hi pot haver entre l’alegria i la tristor.


Dossier temàtic

 
 • Gestió de les emocions

  Ser conscients del què ens passa i aprendre a controlar els nostres sentiments i emocions contribueix al nostre benestar més íntim però també a acomplir la tasca com a professionals de la intervenció social de forma més eficaç i serena. Els materials del dossier permeten conèixer diversos aspectes d’aquest tema.


Blog de DIXIT

 
 • III Concurs de Relats “Marià Casadevall”  

  El Concurs de Relats Marià Casadevall arriba enguany a la tercera edició i en aquesta ocasió els escrits presentats han de tractar el tema de la soledat no volguda. L’objectiu d’aquest certamen és promoure la sensibilització envers temàtiques socials i donar visibilitat a l’acció social.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.