Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • DIXIT Lleida presenta la conferència “L’autisme: des de l’atenció holística i residencial”  

  L’1 de febrer, DIXIT Lleida presentarà aquesta xerrada en la qual s’abordarà l’atenció a les persones amb autisme des d’una perspectiva holística tenint en compte diferents factors. L’acte anirà a càrrec de Pau Capell i Marina Mestres, director i psicòloga de la residència i centre de dia de l’Associació Plançó de la ciutat de Lleida, que posaran aquest centre com a exemple de bones pràctiques.


 
 • Visites guiades a DIXIT

  DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials ofereix visites guiades per donar a conèixer els recursos i les eines que posa a l'abast de professionals. Aquest servei està obert a tothom i les visites estan dirigides a grups de professionals, entitats, col·legis professionals, centres educatius, empreses i institucions.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Bifobia: etnografía de la bisexualidad en el activismo LGTB

  Estudi etnogràfic sobre la bisexualitat desenvolupat en el context de l’Any de la Visibilitat Bisexual en la Diversitat el 2016. La bifòbia, l’aversió a la bisexualitat, és la discriminació més invisibilitzada del moviment LGTBI. Es tracta d’una aportació per al coneixement d’aquesta orientació sexual i per entendre com es viu i com es combat el seu rebuig.


Dossier temàtic

 
 • Atenció al dol

  El dol és una experiència vital lligada a la pèrdua d’un ésser estimat o una vivència de pèrdua equiparable, com pot ser el dol perinatal o gestacional, el dol migratori, la malaltia, el divorci o la pèrdua de l’habitatge. Aquest dossier temàtic recull documents i recursos per aprofundir en aquest procés que, habitualment, segueix unes fases emocionals concretes que a vegades poden ser traumàtiques i requerir una atenció especialitzada.


Blog de DIXIT

 
 • Projecte Anjana: acompanyament per a joves i adolescents amb malalties greus  

  El Servei de Cures Pal·liatives de l’Institut Català d’Oncologia (ICO) i la Unitat de Cures Pal·liatives Pediàtriques de l’Hospital de Sant Joan de Déu (SJD), així com mestres de diferents escoles del Baix Llobregat han posat en marxa el Projecte Anjana amb l’objectiu d’atendre les necessitats específiques de joves i adolescents amb malalties greus.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.