Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • La selecció de novetats de DIXIT del mes de març ja està disponible

  La selecció de novetats és un recull bimestral de les darreres incorporacions bibliogràfiques als centres DIXIT. A més de publicacions, revistes i material audiovisual, la selecció també inclou els darrers dossiers temàtics elaborats i una selecció dels últims números rebuts de revistes especialitzades en l’àmbit d’afers socials.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • 13 vides, infinites veus: reflexions educatives des de l'escola de la Model

  Alumnes del Centre de Formació d’Adults Jacint Verdaguer de la Model expliquen les seves històries de vida i recorreguts educatius per reflexionar sobre la importància de l’educació en l’àmbit penitenciari en la rehabilitació i reinserció dels reclusos. Reflexions que alhora donen a conèixer la tasca educativa desenvolupada pel centre.


Dossier temàtic

 
 • Habitatge i intervenció social

  Les situacions de vulnerabilitat que sovint impliquen dificultats d’accés i manteniment de l’habitatge, desnonaments, etc., interpel·len el conjunt de la societat i requereixen un acompanyament i una intervenció eficaç dels professionals de l’àmbit de l’acció social. Aquest dossier recull documents i recursos diversos que permeten aprofundir en aquest tema i conèixer experiències i iniciatives d’èxit.


Blog de DIXIT

 
 • Reciclatge social dels materials del Mobile World Congress  

  Donation Room és un projecte endegat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Ajuntament de l’Hospitalet de Llobregat, juntament amb l’organització del MWC i Fira de Barcelona, per reutilitzar els materials utilitzats durant el congrés i destinar-los a projectes socials i culturals de les dues ciutats.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 21.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.