Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 

Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • TIC i joves: reflexions i reptes per al treball educatiu

  Estat de la qüestió sobre joves i TIC, a partir d'una visió inclusiva, que dona a conèixer la relació dels joves i adolescents amb les noves tecnologies i l’ús i el consum què en fan. Conté un seguit de recomanacions per orientar les intervencions públiques i els professionals que duen a terme actuacions en l'àmbit de la joventut.


Dossier temàtic

 
 • Mindfulness

  Aquesta tècnica de medicació, a més dels seus beneficis en la pràctica clínica, també s’està aplicant en altres camps com l‘educació i en les professions de l’àmbit d’afers socials, com a recurs que ajuda a millorar la creativitat i la resistència emocional tant dels professionals com de les persones ateses.


Blog de DIXIT

 
 • Persones grans i noves tecnologies  

  Cada cop és més freqüent veure una persona gran amb un smartphone o amb una tablet, i és que les noves tecnologies no són patrimoni exclusiu de la gent jove. La gent gran té el dret de conèixer i fer ús d’una tecnologia que, en molts casos, pot facilitar-los la comunicació amb els familiars o les amistats i ajudar-los en el seu dia a dia.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.