Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Participa en el Viquiprojecte: Educació social

  Des de DIXIT us animem a participar en el Viquiprojecte: Educació social, escrivint, millorant, traduint o proposant termes sobre educació social a la Viquipèdia. El Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya, DIXIT i Amical Wikimedia hem organitzat diverses sessions informatives durant el mes de maig a Girona, Vic, Tarragona, Roquetes, Barcelona i Lleida per explicar el projecte i com participar-hi.


 
 • La conferència "El repte d’entrenar les famílies en competències parentals" arriba a DIXIT Lleida

  El 5 de maig, DIXIT Lleida oferirà aquesta xerrada amb l'objectiu de promoure la necessitat de l’entrenament en capacitació parental en el treball dels professionals de la intervenció social. La conferència anirà a càrrec de David Montejo, que presentarà les qüestions principals sobre la capacitat i les competències parentals i analitzarà algunes de les dificultats típiques amb què es troben les famílies per donar les claus sobre com fer-les front.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 

Dossier temàtic

 
 • Sant Jordi 2017

  Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, DIXIT ofereix una selecció actual d’assaigs, novel·les i contes infantils i juvenils de temàtica social que podeu trobar aquests dies a les llibreries d’arreu de Catalunya. També inclou una tria de recursos interessants relacionats amb el món del llibre i la lectura.


Blog de DIXIT

 
 • Sant Jordi 2017  

  Per la Diada de Sant Jordi i, com cada any, el blog de DIXIT va fer un recull d’aquelles activitats i iniciatives de caire social i cultural celebrades amb motiu de la festa del llibre i la rosa.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.