Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

 
 • Horaris de DIXIT durant el període nadalenc

  El centre DIXIT amb seu al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies no tanca durant el període nadalenc i estarà obert amb horari intensiu de 8 a 15h del 17 de desembre al 10 de gener (ambdós inclosos). Consulta l'horari de la resta de centres DIXIT aquí.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • El cerebro altruista: por qué somos naturalmente buenos

  Des d’un enfocament neurocientífic, els autors expliquen com les persones tenim la predisposició natural a un comportament altruista en el qual hi entra en funcionament l’anomenat “cervell altruista”. També incideixen en la forma en què es pot estimular l’actitud cooperativa i la confiança en els altres.


Dossier temàtic

 
 • Teràpia artística

  La teràpia artística és un instrument útil per al coneixement i el creixement personal que afavoreix l’expressió emocional i enforteix les relacions socials sobretot en entorns desfavorits. També ha demostrat la seva eficàcia en el tractament de trastorns psicològics i per a l’estimulació cognitiva en processos de demència, malaltia mental o trastorns de l’espectre autista.


Blog de DIXIT

 
 • El càncer: protagonista de la Marató de TV3  

  La Marató de TV3 d’enguany, que se celebrarà el proper 16 de desembre, tornarà a tenir com a protagonista al càncer. És la cinquena vegada que aquesta jornada solidària anual està dedicada a aquesta malaltia que és la primera causa de mort a Catalunya entre els homes i la segona entre les dones.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 6.700 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.