Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Entendre's amb adolescents

  És difícil entendre's amb els i les adolescents? El 21 de maig, el psicòleg i professor Pau López oferirà claus i tècniques per establir una bona comunicació amb els i les adolescents des de la vessant professional. La conferència tindrà lloc al centre DIXIT amb seu al Departament de Benestar Social i Família.


 
 • A cop d'art amb l'educació social

  DIXIT i el Col·legi d'Educadores i Educadors Socials de Catalunya organitzen un cicle de conferències per donar a conèixer experiències que treballen la relació entre l'art i l'educació social. Aquest cicle tindrà lloc als centres DIXIT durant els mesos de maig i juny. A cada centre s'exposaran exemples posats en pràctica al territori.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Identitat sexual i expressió de gènere

  Conferència de Marta Salvans sobre les dificultats d'una transició de gènere per a una persona amb identitat sexual oposada al sexe assignat. La conferència tindrà lloc el 14 de maig a DIXIT Vic.


Dossier temàtic

 
 • Novetats per Sant Jordi

  Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, DIXIT ha elaborat un recull variat d’assaigs, novel·les i contes de temàtica social que podeu trobar a les llibreries catalanes.


Blog de DIXIT

 

Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!
  Més de 16.200 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats dels serveis socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.