Accés al contingut Accés al menú de la secció
 
 • Horari d'estiu dels centres DIXIT

  Ja es poden consultar els horaris d'estiu dels centres DIXIT. Recordem que DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials, amb seu al Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, no tanca durant el mes d’agost i que fa horari de 8 a 15 h fins el 30 de setembre. 


 
 • La conferència "Hiperpaternitat: del model de criança 'moble' al model 'altar'" a DIXIT TV

  Disponible el vídeo de la conferència "Hiperpaternitat: del model de criança moble al model altar", en la que la periodista Eva Millet va explicar aquest model de criança habitual a Occident entre les classes mitjanes i altes que es caracteritza per l’actitud dels pares sobreprotectors en excés que solucionen per sistema els problemes dels fills, als quals sotmeten a una supervisió constant.


Agenda

 

Formació

 

Destaquem

 
 • Manual práctico de parentalidad positiva

  A partir del concepte de parentalitat positiva, es reflexiona sobre les responsabilitats parentals en la societat actual per tal d’adoptar un punt de vista més afectiu, reforçador i flexible, acompanyant els infants i afavorint el seu benestar. A més d’orientacions per a les famílies, es descriuen experiències en programes grupals de recolzament parental duts a terme a Espanya i a altres països iberoamericans.


Dossier temàtic

 
 • Ètica aplicada als serveis socials

  Amb motiu de la 1a Jornada de Comitès d’Ètica i Espais de Reflexió Ètica de Serveis Socials del 2 de juny de 2017, DIXIT presenta un dossier temàtic amb una selecció de recursos documentals sobre l’ètica aplicada als serveis socials. El dossier inclou els documents elaborats pel Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya, monografies, revistes i articles inclosos al fons documental DIXIT, les conferències DIXIT TV a l’entorn de l’ètica aplicada a la intervenció social, així com institucions de referència.


Blog de DIXIT

 
 • L’Administració i les entitats sumen esforços en el Programa Català de Refugi  

  Segons dades de l'ONU, cada minut vint persones ho deixen tot per fugir de la guerra, la persecució o el terror en alguna part del planeta. Actualment hi ha més de 65 milions de persones –moltes d’elles infants- que han hagut d’abandonar la seva llar per motius forçosos. Davant d’aquesta situació qualsevol acció de suport i ajuda en favor de les persones refugiades és important.


Què vols saber?

Estàs cercant algun recurs concret? Vols estar al dia de les novetats de DIXIT? Tens diferents opcions per accedir-hi.
 

Butlletí

 
 • Subscriu-t'hi!

  Més de 20.000 persones reben quinzenalment el butlletí de DIXIT amb les últimes novetats de l'àmbit d'afers socials i una selecció d'agenda d'activitats i recursos d'interès.